Home Nieuws Delonghi luchtreiniger filters Uit voorraad leverbaar
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Delonghi luchtreiniger filters Uit voorraad leverbaar

AIRSAIN VOOR UW FILTERS VOOR DELONGHI LUCHTREINIGERS!

Delonghi filterset vervangen, los te bestellen

Is de filterset in uw Delonghi luchtreiniger aan vervanging toe? Vervang het filterpakket volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels zijn indicator aangeeft. Bij AirSain zijn alle Delonghi filters en filtersets snel leverbaar.

Welke Delonghi vervangingsfilter kopen?

Elke Delonghi luchtreiniger is uitgerust met een specifieke filterset. Een Delonghi filterset bestaat uit een EPA of HEPA filter met een koolstoffilter tegen geuren. In het onderstaande overzicht ziet u welke Delonghi filters u bij ons kunt bestellen.

Delonghi filters voor luchtreinigers

Volgende Delonghi luchtreiniger filtersets zijn snel leverbaar:

  • Delonghi filterset AC75 voor luchtreiniger Delonghi AC75
  • Delonghi filterset AC150 voor luchtreiniger Delonghi AC150
  • Delonghi filterset AC230 voor luchtreiniger Delonghi AC230

Een filter in uw luchtreiniger vervangen is eenvoudig. In de handleiding van het apparaat staat duidelijk omschreven hoe het vervangen in zijn werk gaat. Slechts in een paar handelingen is uw Delonghi luchtreiniger weer klaar voor een langdurige periode van intensieve luchtreiniging. Welk filter u als vervangingsfilter moet plaatsten staat ook in de handleiding vermeld, wellicht heeft u ook de originele verpakking van de filters bewaard. Mocht u niet weten welk filter te plaatsen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Filters in uw Delonghi luchtreiniger vervangen en op zoek naar de juiste filterset? AirSain is uw luchtreiniger specialist. Uw luchtreiniger en vervangingsfilters snel in huis!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen