Home Alle Merken DriEaz
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Dri-Eaz

Restauratie- en facility-professionals wenden zich tot Dri-Eaz®-producten voor 's werelds beste oplossingen voor restauratieve droging, sanering en draagbare omgevingscontrole, inclusief ontvochtigers met nieuwe technologie, gestroomlijnde luchtverversers en speciale droogapparatuur. Uitermate geschikt voor het drogen van ruimtes na waterschade of bouwwerkzaamheden. Naast de bouwdrogers heet Dri-Eaz® ook professionele ventilatoren in het omvangrijke assortiment.

Dri-Eaz Ontvochtigers

Dri-Eaz Ventilators

Dri-Eaz Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Dri-Eaz Oude producten (niet te bestellen)

Dri-Eaz® mobiele luchtbehandelingsapparaten

Dri-Eaz® draagbare apparatuur voor het aanpakken van vochtproblemen en waterschade biedt de hoogste kwaliteit op het gebied van drogen en ventileren. Het merk Dri-Eaz® brengt creatieve, intelligente oplossingen voor het verhelpen van vochtgerelateerde vraagstukken. Het bedrijf levert luchtontvochtigers, drogers en professionele ventilatoren die een gezond binnenklimaat herstellen na overstromingen, lekkage, waterschade, blusschade en rookschade.

De mobiele Dri-Eaz®  luchtbehandelingsapparatuur is ook populair in de industriële sector voor schoonmaakwerkzaamheden en opslag van goederen en grondstoffen. In de bouwsector verkorten Dri-Eaz® bouwdrogers en ventilatoren de droogtijd van materialen en afwerking zodat de opleverdatum van een project niet in gevaar komt.

Sterke, draagbare luchtdrogers en luchtverplaatsers

Dri-Eaz®, opgericht in 1980 in Burlington, Washington, VS, ontwikkelde de eerste commerciële luchtverplaatser met "slakkenhuis" die een revolutie teweegbracht in de saneringsindustrie. Dri-Eaz® heeft een aantal andere innovaties in de renovatie-industrie gebracht, waaronder luchtdroogsystemen en industriespecifieke vochtmeters. Het merkt levert sterke, draagbare producten voor het herstel en behoud van een gezond binnenklimaat. Dri-Eaz® apparaten zijn gemaakt voor een langdurige, onafgebroken werking, daarnaast zijn niet gevoelig voor storingen.

Dri-Eaz®, voor de professional

Binnenmilieutechnische oplossingen voor de professional! Dri-Eaz® levert een brede serie producten voor:

 • Drogen
 • Ventileren
 • Reinigen
 • Onderhouden

Luchtontvochtigers, bouwdrogers, airmovers, tapijtdrogers, droogsystemen en luchtwassers voor:

 • Waterschadeherstel
 • Industriële droogprocessen
 • Projectmatige reiniging
 • Bouwwerkzaamheden
 • Renovatie
 • Salvage
 • Onderhoudswerkzaamheden
 • Rookschade

Snel inzetbare oplossingen voor vochtproblemen en waterschade

Dri-Eaz® produceert haar luchtbehandelingsapparatuur zodanig dat ze op elke plaats snel inzetbaar zijn. Draagbare oplossingen op maat, met technische ondersteuning van wereldklasse. Het doel van het bedrijf is om de ecologische uitdagingen het hoofd te bieden, bijvoorbeeld drogen na overstromingen of natuurrampen en zorgen voor een gezond binnenklimaat.

Dri-Eaz® kenmerken

Professionals op het gebied van restauratie en bouwtechnologie vertrouwen op Dri-Eaz®-producten. Dri-Eaz® streeft 's werelds beste oplossingen voor waterschadeherstel, lucht drogen, vloeren drogen, ruimtes ventileren te bieden. Producten als Dri-Eaz® luchtontvochtigers zijn altijd uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van ontvochtiging, zijn vervaardigd van materialen en componenten van de hoogste kwaliteit, zijn bijzonder stootvast, en ongevoelig voor storingen.