Dryfast bouwdrogers

Sorteer op:

Dryfast bouwdrogers zijn gemaakt voor professionals. Krachtige ontvochtiging en tegelijkertijd zeer robuust uitgevoerd, Dryfast ontvochtigers zijn ontworpen voor intensief gebruik. De lange levensduur door gebruik van stevige, industriële componenten maakt dat ze vaak worden toegepast in de bouwsector, bij waterschade, in de verhuursector, en in loodsen en magazijnen van industriële bedrijven.


Lees meer

Dryfast bouwdrogers voor de bouw-, logistieke- en verhuursector

De alom bekende Dryfast bouwdrogers bieden de gebruiker belangrijke voordelen. Ze zijn zeer krachtig, het droogrendement is zelfs onder de meest moeilijke omstandigheden hoog. De robuustheid is uitstekend te noemen. De constructie is bijzonder stevig, de omkasting is stootvast zodat professionals niet bang hoeven te zijn voor schade door gebruik op drukke bouwplaatsen. Deze eigenschappen maken Dryfast bouwdrogers populair bij vaklieden in de bouw- en logistieke sector. Krachtige ontvochtiging tegen een lange levensduur, Dryfast biedt kwaliteit.

Dryfast ziet haar bouwdrogers naast de bouwsector ook veelvuldig ingezet bij waterschade na lekkages of overstromingen, en bij blusschade na een brand. De ontvochtigers zijn populair bij verhuurders van machines en gereedschappen door de intensiteit waarmee ze bij calamiteiten worden ingezet.

Welke voordelen bieden bouwdrogers van Dryfast u?

  • Het droogrendement is zeer hoog, bij gemiddelde omgevingstemperaturen en bij koude omstandigheden
  • Stevige constructie met stootvaste behuizing
  • Afgeschermde elektronische componenten
  • De bouwdrogers zijn zowel liggend als staand te vervoeren
  • Direct aan te zetten dankzij roterende compressoren
  • Laag energieverbruik, aantrekkelijk voor de bedrijfsvoering

Eén of meerdere Dryfast bouwdrogers

Indien u kiest voor het plaatsen van één Dryfast bouwdroger in de te ontvochtigen ruimte, zet u deze in het midden van de ruimte. Om luchtontvochtiging zo effectief mogelijk te laten verlopen is het belangrijk dat ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten blijven. Er wordt dan minder snel vocht van buiten aangetrokken waardoor de bouwdroger zijn volledige capaciteit kan inzetten voor het onttrekken van vocht aan vloeren, wanden en materialen in de ruimte.

Voor het drogen van grote ruimtes maakt u gebruik van meerdere Dryfast bouwdrogers. Let op dat ze goed verdeeld in de ruimte staan, en dat de gedroogde lucht van het ene apparaat niet op het andere apparaat gericht is. Maak efficiënt gebruik van de ontvochtigingscapaciteit van elke bouwdroger door elk apparaat in de ruimte vochtige lucht aan te laten zuigen.

Het hoge rendement van elke ontvochtiger laat het droogproces snel en evenwichtig verlopen. De ruimte kan snel vrijgegeven worden voor de volgende werkzaamheden of voor oplevering.