Home Alle Merken Dryfast
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Dryfast

Dryfast ontvochtigers / bouwdrogers. Lucht ontvochtigen met een bouwdroger van Dryfast is krachtig, snel en eenvoudig. Ontvochtiging door adsorptie maakt deze mobiele ontvochtigers geschikt voor gebruik bij lage temperaturen. Dryfast bouwdrogers zijn hierdoor breed inzetbaar. De luchtontvochtigers kunt u bijvoorbeeld ook inzetten voor het verlagen van de luchtvochtigheid in koude loodsen en opslagplaatsen. Daar waar een reguliere ontvochtiger vanaf 7 graden celsius voor ontvochtiging zorgt is met een Dryfast adsorptiedroger standaard ontvochtiging vanaf het vriespunt mogelijk.

Dryfast Ontvochtigers

Bouwdrogers voor zware toepassingen

Dryfast bouwdrogers zijn ideaal voor zware toepassingen, zoals ontvochtigen in de bouw, opslag, bij projecten en na calamiteiten. Met name in de bouw worden zware eisen gesteld aan luchtdrogers. Een droger dient schokbestendig te zijn en slagvast. Daarnaast moet de luchtdroger eenvoudig te verplaatsen zijn en makkelijk te reinigen. Deze eigenschappen vinden elkaar in een bouwdroger van Dryfast.

Salvage

Een bouwdroger kopen voor salvage? Dryfast mobiele luchtdrogers worden veelvuldig ingezet na calamiteiten als lekkage, overstromingen en waterschade na brand. De luchtvochtigheid in de ruimte wordt voortdurend verlaagd zodat continu drogen van vloeren, muren, plafonds en inboedel plaatsvindt. Indien de luchtdroger uitgerust is met een ingebouwde hygrostaat wordt het vochtgehalte automatisch geregeld.

Dryfast bouwdrogers voor krachtig ontvochtigen, ook bij lage temperaturen!