Home Luchtontvochtigers Alle luchtontvochtigers Eeese Danny 12L - Luchtontvochtiger

Eeese Danny 12L - Luchtontvochtiger

Danny is een compacte kleine unit met voldoende capaciteit voor woonruimtes tot 46 m². Met de automatische kledingdroogstand zorgt Danny ervoor dat bovenkleding en wasgoed in recordtijd worden gedroogd. Stel Danny eenvoudig in op de gewenste luchtvochtigheid. Danny stopt zodra de luchtvochtigheid is bereikt en start automatisch als de luchtvochtigheid stijgt. Wasbaar filter en automatische uitschakeling wanneer de container moet worden geleegd. Het is mogelijk om een afvoerslang aan te sluiten.

Danny is een compacte kleine unit met voldoende capaciteit voor woonruimtes tot 46 m². Met de automatische kledingdroogstand zorgt Danny ervoor dat bovenkleding en wasgoed in recordtijd worden gedroogd. Stel Danny eenvoudig in op de gewenste luchtvochtigheid. Danny stopt zodra de luchtvochtigheid is bereikt en start automatisch als de luchtvochtigheid stijgt. Wasbaar filter en automatische uitschakeling wanneer de container moet worden geleegd. Het is mogelijk om een afvoerslang aan te sluiten.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

  • 1-42 m2 ontvochtigen
  • Capaciteit: 12 liter water/dag
  • Energiezuinig
  • Prijswinnaar

Productbeschrijving: Eeese Danny 12L - Luchtontvochtiger

Eenvoudige instelling van het vochtigheidsniveau

Danny is uitgerust met een slim LED-display met soft-key, zodat u gemakkelijk het gewenste vochtigheidsniveau kunt instellen. Danny stopt vanzelf wanneer het vochtniveau wordt bereikt en begint automatisch opnieuw wanneer het vochtgehalte wordt overschreden. De filter is wasbaar en de ontvochtiger wordt automatisch uitgeschakeld wanneer de tank moet worden geleegd.

De stille ontvochtiger

Hij weegt slechts 11 kilo en is gemakkelijk te verplaatsen; afhankelijk van de kamer waar u hem wilt gebruiken. De ontvochtiger is uitgerust met praktische handgrepen als integraal onderdeel van het ontwerp. Danny is instelbaar in 2 niveaus en in beide is het geluid van de ontvochtiger zeer beperkt – 36 dB in stap 1 en 42 dB in stap 2. Daarom kan Danny prima worden gebruikt in woonruimtes; u zult de ontvochtiger namelijk alleen horen wanneer u aandachtig luistert.

Mogelijkheid voor permanente afvoer

De ontvochtiger heeft de mogelijkheid van continue afvoer: u kunt hem via een slang direct op de afvoer aansluiten en u hoeft er dus niet aan te denken dat u hem moet legen.

Kledingdroogfunctie – efficiënt, beter voor het milieu en goedkoper qua stroomverbruik

In veel gezinnen draait de droger meerdere malen per week. Dat tast zowel uw kleren aan als uw elektriciteitsrekening en is slecht voor het milieu. Daarom is de droogfunctie van deze ontvochtiger zeer populair. Hij zorgt ervoor dat de natte buitenkleding en was van het gezin in recordtijd droog is. Met slechts één klik op het display start de handige droogfunctie voor kleren. Omdat het stroomverbruik slechts 155W bedraagt, is deze ontvochtiger een goedkoper en slimmer alternatief voor een wasdroger.

Een zeer laag stroomverbruik

Met de praktische timerfunctie kunt u zelf bepalen wanneer de ontvochtiger actief moet zijn. De ontvochtiger heeft een laag stroomverbruik van 155W. Dit is zeer laag voor een ontvochtiger met een capaciteit van 12 liter per dag. De temperatuur en vochtigheid in de kamer zijn bepalend voor de hoeveelheid vocht die er per dag wordt verwerkt.

Danny – een kwaliteitsproduct van Eeese

Danny maakt deel uit van de populaire serie van eeese. Alle ontvochtigers in deze serie zijn gemaakt met als doel de perfecte synergie te creëren tussen gedegen kennis van het Europese klimaat en milieu, stijlvol en gestroomlijnd Scandinavisch design en de nieuwste technologie.

CHOOSE GREEN - go with Eeese

Airconditioners en ontvochtigers van eeese bevatten koelmiddel R290, dat een milieuvriendelijker koelmiddel is dan de gefluoreerde gassen (HFC) die tot dusverre als koelmiddel in airconditioners, ontvochtigers en vele andere machines werden gebruikt. Koelmiddel R290 heeft een GWP (global warming potential) van 3, wat niet schadelijk is voor de ozonlaag.

Specificaties: Eeese Danny 12L - Luchtontvochtiger

Werking
Functies Ontvochtiger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor 1 - 42 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling 95 m3 per uur
Hoeveel vocht een apparaat uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 12 liter water/dag
De belangrijkste technieken zijn Adsorptie (geschikt voor lage temperaturen) en Condensatie (energiezuinig, optimaal voor gemiddelde temperaturen).
Ontvochtiger techniek Condensatie
De temperatuur van de ruimte die je wilt ontvochtigen, is belangrijk voor de ontvochtigingstechniek die gebruikt wordt. Is de ruimtetemperatuur onder de 10 graden? Dan is een adsorptiedroger noodzakelijk. Is de ruimtetemperatuur boven de 10 graden? Dan is een condensatiedroger de beste optie.
Werkbereik Minimaal 5 °C
Werkbereik Maximaal 35 °C
Een condensatie ontvochtiger met ontdooifunctie behoudt een beter rendement in ruimtes met een lagere kamertemperatuur.
Automatisch Ontdooien Ja
Eigenschappen
Waterafvoer ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Minimaal geluidsniveau 36 dB
Geluidsniveau 42 dB
Plaatsing Vloermodel
Waterreservoir inhoud 2.3 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat Ja
Waterniveau afleesbaar / indicator
Behuizing materiaal Kunststof
Koelmiddel R290
Vol reservoir signaal / indicator
Afvoer (water) diameter 14 mm
Keurmerk CE
Gebruik
Standen ontvochtiging ● Automatisch
● Wasdroogfunctie / Continu
● 2
Timer Ja
Display Ja, op het apparaat
Bediening vergrendelbaar
Luchtvochtigheid afleesbaar Ja (apparaat)
Energie
Energieverbruik (maximaal) 165 Watt
Voor de eigenschap 'energiezuinig' kijken we naar het energieverbruik tegenover de prestaties.
Energiezuinig
Fysieke eigenschappen
Breedte 30.8 cm
Diepte 22.9 cm
Hoogte 47.8 cm
Gewicht 11 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2
Prijswinnaar
Prijswinnaar Testwinnaar anbefaler.com

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-