Home Luchtontvochtigers Alle luchtontvochtigers Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Emma is een elegante en compacte luchtontvochtiger met veel functies die overtollig vocht in ruimtes tot 100 m2 effectief vermindert. Emma is erg stil voor een luchtontvochtiger van dit formaat.

Emma heeft ingebouwde Wi-Fi, waardoor het eenvoudig en flexibel is om de luchtvochtigheid volledig te regelen via een app.

Met de extra aanschaf van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model, dat de mogelijkheid biedt om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit. Ook is het mogelijk om Emma als losse luchtontvochtiger of luchtreiniger te gebruiken.

Emma's praktische kledingdroogfunctie droogt kleding extra snel.

Emma is een elegante en compacte luchtontvochtiger met veel functies die overtollig vocht in ruimtes tot 100 m2 effectief vermindert. Emma is erg stil voor een luchtontvochtiger van dit formaat.

Emma heeft ingebouwde Wi-Fi, waardoor het eenvoudig en flexibel is om de luchtvochtigheid volledig te regelen via een app.

Met de extra aanschaf van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model, dat de mogelijkheid biedt om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit. Ook is het mogelijk om Emma als losse luchtontvochtiger of luchtreiniger te gebruiken.

Emma's praktische kledingdroogfunctie droogt kleding extra snel.

289,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 100 m2 ontvochtigen
 • Capaciteit: 20 liter water/dag
 • Energiezuinig
 • Compatibel met app

Productbeschrijving: Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Emma's bijzondere talenten

 • Optie voor 2-in-1 luchtontvochtiger en luchtreiniger
 • Wi-Fi - Compatibel met Tuya en Google Assistent
 • HEPA-filter als optie
 • Laag geluidsniveau
 • Laag energieverbruik
 • Wasmodus - Efficiënt en beter voor het milieu
 • Aan/Uit Ingebouwde ionisator (optioneel)
 • Automatische stop bij volle watertank
 • 24-uurs timer (uit)

Optie voor 2-in-1 luchtontvochtiger en luchtreiniger

Maak optimaal gebruik van uw luchtontvochtiger, met de mogelijkheid om effectieve ontvochtiging te combineren met luchtzuivering in HEPA-kwaliteit. Met de extra aankoop van een HEPA-filter kan Emma worden geüpgraded naar een 2-in-1 hybride model. Emma kan dus zowel de luchtvochtigheid verlagen als de lucht zuiveren van stofdeeltjes, pollen en andere allergenen.

HEPA filter

Met een HEPA-filter voeg je de mogelijkheid toe om de luchtkwaliteit in de ruimte te verbeteren. Een HEPA-filter helpt tegen ophoping van stof, pollen en andere allergenen en vermindert allergische reacties. Daarnaast verwijdert het filter schimmelsporen, bacteriën en virussen uit de lucht.

Wifi - bedien de luchtontvochtiger via de telefoon of Google Assistant

Emma is uitgerust met Wi-Fi, waardoor je het apparaat kunt bedienen en de volledige luchtvochtigheid kunt regelen via een app op je mobiele telefoon, waar je ook bent. Het is slim, flexibel en innovatief! De app van de machine is compatibel met TUYA en Google Assistant.

Een zeer laag geluidsniveau en stroomverbruik

Emma is een stille luchtontvochtiger die kan werken tot een geluidsniveau van slechts 40 dB(A), wat stil is voor een luchtontvochtiger van dit formaat. Daarnaast heeft Emma een laag stroomverbruik van slechts 250W en met Emma's praktische timerfunctie stel je eenvoudig in wanneer de luchtontvochtiger zichzelf moet uitschakelen, waardoor je stroom bespaart.

Kledingdroogfunctie – efficiënt, beter voor het milieu en goedkoper in elektriciteit

In veel huishoudens kan het nodig zijn om de wasdroger te gebruiken om de kleding van het gezin snel droog te krijgen. Emma kan deze taak ook gemakkelijk oplossen. De luchtontvochtiger heeft een slimme ingebouwde droogfunctie voor kleding die eenvoudig te bedienen is via het functionele display. Met slechts één klik wordt de zeer praktische kledingdroogfunctie gestart, die de kleding extra snel droogt. Omdat het stroomverbruik slechts 250W is, is Emma een veel goedkoper en beter alternatief voor een wasdroger.

Ingebouwde ionisator

Emma's ingebouwde ionisator (optioneel) creëert negatieve ionen die zich binden aan positief geladen moleculen zoals stof, bacteriën, pollen, rook en andere allergenen. Deze moleculen binden zich aan elkaar en worden grotere moleculen die niet in de lucht kunnen zweven en daardoor als stofdeeltjes op de grond vallen. Ze kunnen dan gemakkelijk worden opgeveegd of gestofzuigd.

Eenvoudige instelling van de luchtvochtigheid

Emma is voorzien van een slim led-display met softkey waarmee je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instelt. Emma stopt dan vanzelf als het vochtgehalte is bereikt en start automatisch weer als het vochtgehalte wordt overschreden. De temperatuur en luchtvochtigheid in de ruimte zijn erg belangrijk in relatie tot het aantal liters vocht dat per dag kan worden verwerkt.

Makkelijk te gebruiken

Met slechts 12,2 kg is Emma gemakkelijk te verplaatsen - afhankelijk van de ruimte waarin je hem moet gebruiken. De luchtontvochtiger is voorzien van een praktische handgreep die mooi is geïntegreerd in het design. Bovendien kan Emma gemakkelijk worden verplaatst met de meegeleverde 360 graden wielen.

Mogelijkheid tot continu legen - Automatische stop

Een luchtontvochtiger heeft een ingebouwde watertank om het water uit het vocht in de lucht op te vangen. Met de aansluiting van een losse afvoerslang heeft u de mogelijkheid om het water direct in de afvoer te laten lopen, in plaats van de watertank te moeten legen. Hierdoor kan de luchtontvochtiger continu draaien, wat vooral in kelders of tuinhuizen een goede oplossing is. Kies je ervoor om geen afvoerslang aan te sluiten, dan heeft Emma een automatische uitschakelfunctie met een vol-tank indicator, die de luchtontvochtiger automatisch uitschakelt als de tank vol is. Emma is uitgerust met een watertank die tot 4,2 liter kan bevatten.

Emma – een kwaliteitsproduct van eeese luchtverzorging

Emma maakt deel uit van de populaire serie luchtontvochtigers van eeese air care. Alle luchtontvochtigers in deze serie zijn gemaakt op basis van het doel van de perfecte synergie tussen gedegen kennis van het Europese klimaat en milieu, stijlvol

Specificaties: Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Werking
Functies: ● Ontvochtiger
● Luchtreiniger (aanvullend)
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Ontvochtiger geschikt voor: 100 m2 ontvochtigen
Luchtbehandeling: 155 m3 per uur
Capaciteit: 20 liter water/dag
Ontvochtiger techniek: Condensatie
Werkbereik Minimaal: 5 °C
Werkbereik Maximaal: 35 °C
Automatisch Ontdooien: Ja
Automatisch Ontdooien Werkbereik Minimaal: 5 °C
Hot-Gas Werkbereik minimaal: 35 °C
Luchtreinigingstechniek: ● Filters
● Ionisatie
Type filter: Voorfilter
Type filter optie: Hepa
Eigenschappen
Waterafvoer: ● Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
● Reservoir uitneembaar
Minimaal geluidsniveau: 40 dB
Geluidsniveau: 42 dB
Plaatsing: Vloermodel
Waterreservoir inhoud: 4.2 liter
Met een hygrostaat is de luchtvochtigheid automatisch regelbaar.
Hygrostaat: Ja
Behuizing materiaal: Kunststof
Koelmiddel: R290
Afvoerslang / Afvoerleiding: Los te bestellen
Vol reservoir signaal / indicator:
Afvoer (water) diameter: 14 mm
Keurmerk: CE
Gebruik
Standen reiniging: 2
Standen ontvochtiging: ● Automatisch
● Continu
● Nachtstand
● Wasdroogfunctie / Continu
● 2
Timer: Ja
Display: Ja, op het apparaat
Bediening vergrendelbaar:
Luchtvochtigheid afleesbaar: ● Ja (apparaat)
● Ja (app)
Bediening met smartphone / app: Ja
App/Assistent naam: Tuya Smart, Google Assistant
Energie
Stroomvoorziening: Netstroom
Energieverbruik (maximaal): 250 Watt
Automatische herstart na stroomonderbreking:
Energiezuinig:
Fysieke eigenschappen
Verrijdbaar: Ja
Breedte: 31.9 cm
Diepte: 23.7 cm
Hoogte: 47.2 cm
Gewicht: 12.2 kg
Algemeen
Garantie (jaren): 2

Handleidingen: Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Onderdelen & accessoires voor: Eeese Emma 20L Wifi - Luchtontvochtiger

Product beoordelingen:

4.5 / 5
van der Welle, 04-09-2023
We hebben dit apparaat pas 1 week in gebruik. We hadden een 2e ontvochtiger nodig in ons huis. De ervaring tot nu toe is dat hij efficiënt werkt. Hij is stil en niet te zwaar. Het reservoir vinden we niet handig: het is lastig erin en eruit te halen, heeft geen handvat en lekt bij het gieten. Ook slaat hij af op veel minder dan de 4,2 l inhoud die de beschrijving aangeeft. Ook vinden we dat het display eigenlijk verkeerd om staat. Het luchtaanzuigrooster moet naar de ruimte gericht staan voor optimale circulatie, en dan moet je het display dus in spiegelbeeld aflezen. De 'mooie' kant staat dan naar de muur gericht, niet echt logisch. Kortom: een kwalitatief goed apparaat maar o.i. voor praktische verbeteringen vatbaar.
Ralph Haine, 04-09-2023
snel besteld en snel geleverd. Product is prima - doet alles wat ie moet doen