Home Luchtkwaliteit Huis Elektrische verwarming voor huis en kantoor
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Elektrische verwarming voor huis en kantoor

De ideale elektrische verwarming vindt je bij AirSain!

Elektrische verwarming kopen

Een elektrische verwarming is een handig verwarmingstoestel voor het snel bijverwarmen van een kamer of kantoorruimte. Zodra het binnen wat frisser wordt, geeft een elektrische verwarming direct extra comfort. Handig voor in huis of op kantoor, en op alle andere plaatsen waar flexibel verwarmen gewenst is.

Een elektrische verwarming is aantrekkelijk geprijsd. Tegelijkertijd zijn er veel aanbieders van deze kachels. Een snelle aankoop ligt dus voor de hand. Maar let op, jouw elektrische verwarming moet wel naar tevredenheid werken. Daarom volgen nu een aantal zaken waar je op moet letten als je een elektrische kachel koopt.

Tips voor aanschaf van bijverwarming

Je gaat een elektrische verwarming kopen? Een aantal tips:

  • Kies een elektrische verwarming met een thermostaat. Dit komt het comfort ten goede en het bespaart energie.
  • Ga na waar je de verwarming het meest gaat gebruiken. In een studeerkamer? In een badkamer? Op zolder? In een slaapkamer? Misschien in een camper of caravan? Denk aan het geluidsniveau van de kachel. Een stille verwarming heeft de voorkeur in slaapkamers, studeerkamers en op kantoor. Let op, een elektrische verwarming voor in de badkamer moet daarvoor geschikt zijn! Het apparaat dient minstens drupwaterdicht (IP21) te zijn, de kachel is dan beschermd tegen druppels van bovenaf.
  • Kies een elektrische verwarming met goede beveiliging tegen oververhitting. In vochtige ruimtes kiezen voor een drupwaterdicht (IP21) model. Indien voorzien van omvalbeveiliging schakelt een elektrische verwarming automatisch uit bij omvallen. Dit levert extra veiligheid, bijvoorbeeld in een kamer waar kinderen vaak komen. In de nabijheid van kinderen en huisdieren is een verwarming die niet heet wordt veiliger. Kies in dat geval een verwarming met een afgeschermd hitte-element.
  • Ga na wat je voorkeur heeft, snel krachtig verwarmen of langdurig en gelijkmatiger verwarmen. Het bepaalt voor een groot deel hoe tevreden je bent over jouw verwarming.
  • Koop een elektrische verwarming die over voldoende capaciteit beschikt. Het is jammer als na aanschaf de hoeveelheid warmte onvoldoende blijkt te zijn.
  • Plaats je de elektrische verwarming op de vloer, aan de wand of op een tafel of kast? Koop het model verwarming dat daarvoor geschikt is.
  • Keramische verwarming en infrarood verwarming is energiezuinig ten opzichte van andere soorten elektrische verwarming. Houd hier rekening mee als je langdurig wilt verwarmen.
  • Het is prettig als de vormgeving van de mobiele verwarming bij je interieur past. Gelukkig zijn er veel modellen verkrijgbaar.
  • Vraag jezelf af of je het belangrijk vindt dat een elektrische verwarming ook andere functies bezit zoals bijvoorbeeld ventileren.

AirSain heeft een ruim elektrische verwarming assortiment. Eenvoudig online bestellen en snel genieten van comfortabele warmte. Wij hebben goede kennis van zaken en bieden perfecte service. Het aanbod varieert van een elektrische verwarming voor kleine kamers tot professionele elektrische kachels voor grote vertrekken. Voor het verwarmen van een slaapkamer, kinderkamer, woonkamer, zolder, studiekamer, badkamer, kantoor, camper of caravan biedt AirSain volop keuze met merken als BM2, Delonghi, Duraflame, Igloo, Solis, Stadler Form en Sunheat. AirSain voor een aangenaam binnenklimaat!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen