Home Nieuws Filterset voor Delonghi AC 230 Snelle levering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Filterset voor Delonghi AC 230 Snelle levering

AIRSAIN VOOR UW DELONGHI AC 230 FILTERSET!

Filterset voor luchtreiniger Delonghi AC 230

De filterset Delonghi AC 230 bestaat uit een EPA filter tegen zwevende deeltjes en een actief kool filter tegen geuren. Met deze set filters verwijdert de Delonghi AC 230 luchtreiniger stofdeeltjes, pollen en geuren uit de lucht. Vervang de filters volgens instructies in de handleiding. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel de filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Delonghi AC 230 filterset vervangen

De filterset in uw Delonghi AC 230 luchtreiniger vervangen is eenvoudig. In de handleiding van de luchtreiniger staat uitgelegd hoe en wanneer u de filters moet vervangen. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filterpakket aan vervanging toe is.

Eén of meerdere Delonghi AC 230 filtersets bestellen? Bij AirSain is de filterset aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen