Home Luchtkwaliteit Huis Fral Flipper Dry uw ontvochtiger in huis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Fral Flipper Dry uw ontvochtiger in huis

Fral Flipper Dry luchtontvochtigers

Ontvochtigers voor woningen

Is de luchtvochtigheid in huis te hoog? Fral Flipper Dry ontvochtigers zij ideale luchtdrogers voor gebruik in huis. Ontvochtiger Fral Flipper Dry 300 en Fral ontvochtiger Flipper Dry 400 zijn krachtige luchtontvochtigers met een fraaie vormgeving. Bij krachtige ontvochtiging denkt u waarschijnlijk aan een grote onooglijke machine in huis. Maar nee hoor, deze Fral ontvochtigers hebben bescheiden afmetingen en zijn geschikt voor het verlagen van de luchtvochtigheid in onder andere uw woonkamer, slaapkamer of badkamer. Flipper Dry ontvochtigers zijn geschikt voor gebruik in elke vochtige omgeving. De luchtvochtigheid in huis heeft u snel onder controle door grondig te ontvochtigen.

Ontvochtiger Flipper Dry, kenmerken

Fral Flipper Dry ontvochtigers hebben een stille werking. Geluidsarme ontvochtiging is altijd wenselijk omdat ontvochtigers voor langere tijd ingeschakeld zijn. In een vochtig huis is het immers noodzakelijk dat teveel vocht voortdurend wordt afgevoerd. Flipper Dry ontvochtigers combineren de krachtige, geluidsarme ontvochtiging met een laag energieverbruik. Met een Fral Flipper Dry kunt u de luchtvochtigheid in huis verlagen tegen lage kosten! Deze ontvochtigers zijn afgevuld met een ecologisch verantwoord gas. Optimale ontvochtiging, maar wel verantwoord! De Flipper Dry ontvochtigers zijn makkelijk verplaatsbaar dankzij de kleine afmetingen en de handige zwenkwielen. Mobiel ontvochtigen in huis: u plaatst de ontvochtiger eenvoudig waar de behoefte aan droge lucht op dat moment het grootst is. Let wel, voor duurzame ontvochtiging is het beter de ontvochtiger voor langere tijd in dezelfde ruimte te laten staan. Deze ontvochtigers van Fral zijn uitgerust met een elektronische hygrostaat. De luchtontvochtiger schakelt zichzelf uit als de ingestelde luchtvochtigheid bereikt is. De ontvochtigers zijn uitgerust met een ontdooi-systeem zodat ontvochtigen bij een lage temperatuur mogelijk is. (vanaf omstreeks 6°C)

Technische gegevens ontvochtigers Flipper Dry 300 en Flipper Dry 400

De Flipper Dry ontvochtigers verschillen in ontvochtigingscapaciteit. Luchtontvochtiger Flipper Dry 300 heeft een capaciteit voor ontvochtigen van 7 liter per 24 uren bij een omgevingstemperatuur van 20°C en luchtvochtigheid van 80%. Onder dezelfde condities zorgt Flipper Dry 400 voor ontvochtiging van 11 liter per dag. Ontvochtiger Fral Flipper Dry 300 is geschikt voor het ontvochtigen van ruimten tot 250 m3. Fral Flipper Dry realiseert effectieve luchtontvochtiging in ruimten van maximaal 300 m3. Bij een hoge luchtvochtigheid en temperatuur in een ruimte verwijderen ontvochtigers meer vocht uit de lucht. Simpelweg omdat bij deze benauwde omstandigheden meer vocht in de lucht beschikbaar is. Koude lucht bevat minder vocht en daarom ziet u dat ontvochtigers bij een lagere temperatuur ook minder vocht verwijderen. Beide Flipper Dry ontvochtigers hebben een opvangtank van 5,5 liter voor het onttrokken vocht. Bij een volle opvangtank geven de ontvochtigers een signaal voor het legen van het reservoir. Makkelijk en snel de luchtvochtigheid in huis verlagen met een Fral Flipper Dry ontvochtiger!

Waar worden deze ontvochtigers ingezet?

De ontvochtigers Flipper Dry 300 en Flipper Dry 400 worden op uiteenlopende plaatsen ingezet om de luchtvochtigheid te verlagen. In meerdere vochtige omgevingen worden deze ontvochtigers veelvuldig geplaatst. In een vochtig huis plaats men dit type ontvochtiger doorgaans in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. De Flipper Dry ontvochtigers zijn ook zeer geschikt voor het ontvochtigen van een souterrain, garage of kelder. Vooral in vochtige woningen zoals huizen en appartementen bij de zee of in een bosrijke omgeving is ontvochtiging vaak noodzakelijk. Maar teveel vocht zien we ook in flats, grachtenpanden en oudere slecht geïsoleerde huizen. Een Flipper Dry ontvochtiger is uiterst geschikt voor deze toepassingen. Behalve voor ontvochtiging in woningen is een Flipper Dry ontvochtiger geschikt voor het verwijderen van vocht in onder andere een bibliotheek, museum, winkel, wasserette of kleine opslagruimte. Flipper Dry ontvochtigers zijn breed inzetbaar dankzij de krachtige werking en de fraaie, compacte vormgeving.

Succesvol ontvochtigen van middelgrote ruimten? Fral Flipper Dry is uw ontvochtiger!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen