Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

FRAL

FRAL ontvochtigers, bouwdrogers en mobiele airconditioners. Luchtontvochtigers en klimaatbeheersing voor particulieren en bedrijven! FRAL is leverancier van een zeer compleet assortiment luchtdrogers, zwembadontvochtigers, bouwdrogers, mobiele airco's en krachtige ventilatoren. FRAL heeft meer dan 25 jaar ervaring in lucht ontvochtigen. U heeft keuze uit kleine ontvochtigers voor gebruik in huis tot zeer krachtige ontvochtigingsinstallaties voor industrie, zwembaden en opslag.

FRAL Ontvochtigers

FRAL Airco's

FRAL Ventilators

FRAL Luchtkoelers

FRAL Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

FRAL Oude producten (niet te bestellen)

Fral luchtontvochtigers voor huishoudelijke, bedrijfsmatige en industriële toepassingen

Fral is een industriële leider in de wereld op het gebied van drogen en ontvochtigen. Fral ontvochtigers voor huishoudelijke, bedrijfsmatige en industriële toepassingen combineren de nieuwste technologie, een stevige industriële constructie, Italiaans design en vakmanschap. Het royale assortiment luchtontvochtigers bestaat uit veelzijdige modellen met volgende kenmerken:

  • Functionele mechanica en elektronica
  • Geluidsarme en efficiënte werking
  • Ontvochtiging ook bij lage temperaturen
  • Hoge corrosiebestendigheid
  • Hoge energie-efficiëntie
  • Elegant design

Het Italiaanse Fral, gevestigd in de buurt van Venetië, is zeer concurrerend op de wereldmarkt, mede dankzij de eigen nieuwe productielocatie en het brede productassortiment voor alle sectoren.

Luchtontvochtiger

Luchtontvochtigers voor kleine en middelgrote ruimten. Deze Fral ontvochtigers zijn geschikt voor gebruik in kelder, woonkamer, slaapkamer en klein kantoor. Uw ideale luchtontvochtiger voor gebruik in huis vindt u in dit assortiment luchtdrogers. Voor gebruik in grote woningen en panden heeft Fral een aantal mobiele ontvochtigers die geschikt zijn voor ontvochtiging tot 400 m2. Een luchtontvochtiger kopen? AirSain heeft altijd de juiste Fral ontvochtiger voor u. De luchtvochtigheid is snel onder controle.

Bouwdroger

Luchtdrogers voor de bouw en elke andere omgeving waar een robuuste ontvochtiger vereist is! Dit type droger kan tegen een stootje, is makkelijk te verplaatsen en levert voortdurend krachtige ontvochtiging. De mobiele bouwdrogers van Fral hebben een stootvaste roto-moulded of metalen omkasting en bezitten grote wielen. Lucht ontvochtigen in een veeleisende omgeving!

Vaste ontvochtiger voor professioneel / industrieel gebruik

Permanente, krachtige ontvochtiging. Deze vaste luchtontvochtigers hebben een grote droogcapaciteit zodat een optimale luchtvochtigheid snel wordt verkregen. Lucht ontvochtigen vanaf 62 liter per dag tot maar liefst 2955 liter per dag! Krachtige ontvochtigingsinstallaties voor de industrie, onder andere levensmiddelen, papier en hout. Zware ontvochtigers voor magazijn, productie, opslag en scheepvaart. Speciaal voor zwembaden kiest u een Fral zwembadontvochtiger. Beheersing van de luchtvochtigheid is eenvoudig met Fral luchtdrogers!

Air Blower / industrie ventilator

Ontvochtiging eenvoudig versnellen? Een Fral Air Blower zorgt voor krachtige ventilatie. Indien u deze professionele ventilator inzet naast een ontvochtiger of bouwdroger vindt versnelde luchtdroging plaats.

Industriële mobiele airco

De veelzijdige airconditioners van Fral koelen ruimtes en worden daarnaast ingezet voor spot cooling. Een Fral spot cooler / airconditioner is een prima investering voor het koelen of verwarmen van kantoren, serverruimten, winkels, restaurants enz. De airco's zijn makkelijk te verplaatsen, bovendien in meerdere opstellingen te gebruiken.

Fral: innovatie, kwaliteit en service

Fral heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van luchtontvochtiging en airconditioning. Het bedrijf geeft altijd prioriteit aan innovatie, kwaliteit en service. Fral is een belangrijke leverancier van professionele, industriële luchtontvochtigers met wereldwijde bekendheid.

Het Fral team bestaat uit hoogopgeleide, creatieve en attente professionals die in staat zijn klanten op een deskundige wijze te voorzien van oplossingen voor klimaatbeheersing.

Het toonaangevende Fral bevindt zich op de wereldmarkt voor ontvochtigings- en speciale airconditioningsystemen. Het Italiaanse bedrijf wordt algemeen gewaardeerd vanwege haar professionele, deskundige benadering van luchtvochtigheid- en temperatuur- vraagstukken.