Home Nieuws FZ 425SEF Filterset voor Sharp FU 425E FU S25E en FU W28E
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

FZ 425SEF Filterset voor Sharp FU 425E FU S25E en FU W28E

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-425SEF FILTERSET!

Vervangingsfilters Sharp FZ-425SEF voor Sharp luchtreinigers

De Sharp FZ-425SEF filterset past in de luchtreinigers FU-425E, FU-S25E en FU-W28E. De filterset bestaat uit een HEPA filter en een koolstof geurfilter. Met deze set filters verwijderen de luchtreinigers zwevende verontreinigingen en geuren uit de lucht. Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel de filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Sharp FZ-425SEF filterset vervangen

Sharp filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filterpakket aan vervanging toe is.

Eén of meerdere Sharp FZ-425SEF filtersets kopen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen