Home Nieuws FZ F30HFE HEPA filter voor Sharp FP-J30EU en KC F32EUW en FPF30EUH
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

FZ F30HFE HEPA filter voor Sharp FP-J30EU en KC F32EUW en FPF30EUH

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-F30HFE HEPA FILTER!

Sharp FZ-F30HFE HEPA filter voor luchtreinigers Sharp FP-J30EU, KC-F32EUW en FPF30EUH

Filter Sharp FZ-F30HFE is het HEPA filter voor de luchtreinigers Sharp FP-J30EU, Sharp KC-F32EUW en Sharp FPF30EUH. Dit High Efficiency Particulate Filter verwijdert vuildeeltjes zoals stof, fijnstof, pollen, bacteriën, virussen, huisstofmijt en schimmels uit de lucht. Het HEPA filter wordt in de Sharp luchtreinigers gecombineerd met een luchtbevochtigingsfilter en een geurfilter.

Naast het Sharp FZ-F30HFE HEPA filter zijn ook de bevochtigingsfilters en de geurfilters voor de luchtreinigers Sharp FP-J30EU, KC-F32EUW en FPF30EUH uit voorraad leverbaar:

Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Filter Sharp FZ-F30HFE vervangen

Sharp filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer de filters aan vervanging toe zijn.

Eén of meerdere Sharp FZ-F30HFE filters bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen