Home Luchtkwaliteit Huis FZ Y30SFE Filterset voor Sharp FU Y30EUW en KC 930EUW
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

FZ Y30SFE Filterset voor Sharp FU Y30EUW en KC 930EUW

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-Y30SFE FILTERSET!

Vervangingsfilters Sharp FZ-Y30SFE voor Sharp luchtreinigers

De Sharp FZ-Y30SFE filterset is een gecombineerd vervangingsfilter voor de luchtreinigers FU-Y30EUW en KC-930EUW. De filterset bestaat uit een HEPA filter en een koolstof geurfilter. Met dit filter verwijderen de luchtreinigers zwevende verontreinigingen en geuren uit de lucht. Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel het filter dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Naast de Sharp FZ-Y30SFE filterset is ook het vervangingsfilter FZ-Y30MFE bevochtigingsfilter voor luchtreiniger Sharp KC-930EUW uit voorraad leverbaar: FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-930EUW.

Sharp FZ-Y30SFE filterset vervangen

Sharp filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilter in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer het filterpakket aan vervanging toe is.

Eén of meerdere Sharp FZ-Y30SFE filtersets kopen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen