Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling Geurfilter FZ A51DFR voor Sharp KC A50EUW Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Geurfilter FZ A51DFR voor Sharp KC A50EUW Direct geleverd

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-A51DFR GEURFILTER!

Sharp FZ-A51DFR geurfilter voor luchtreiniger Sharp KC-A50EUW

Filter Sharp FZ-A51DFR is het geurfilter voor luchtreiniger Sharp KC-A50EUW. Dit filter verwijdert vieze geuren en schadelijke stoffen zoals tabaksrook, uitlaatgassen, zweetlucht en geuren van huisdieren. Het geurfilter is afwasbaar waardoor het lang meegaat. Het koolstof geurfilter wordt in de Sharp luchtreinigers gecombineerd met een HEPA filter en een bevochtigingsfilter.

Naast het geurfilter Sharp FZ-A51DFR zijn ook de vervangingsfilters FZ-A51HFR HEPA filter en FZ-A61MFR bevochtigingsfilter voor luchtreiniger Sharp KC-A50EUW uit voorraad leverbaar: FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-A50EUW.

Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Sharp FZ-A51DFR filter vervangen

Sharp filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer de filters aan vervanging toe zijn.

Sharp FZ-A51DFR of andere filters bestellen? Bij AirSain zijn Sharp filters aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen