Home Nieuws HEPA filter FZ A61HFR voor Sharp KC A60EUW Direct geleverd
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

HEPA filter FZ A61HFR voor Sharp KC A60EUW Direct geleverd

AIRSAIN VOOR UW SHARP FZ-A61HFR HEPA FILTER!

Sharp FZ-A61HFR HEPA filter voor luchtreiniger Sharp KC-A60EUW

Filter Sharp FZ-A61HFR is het HEPA filter voor luchtreiniger Sharp KC-A60EUW. Dit High Efficiency Particulate Filter verwijdert vuildeeltjes zoals stof, fijnstof, pollen, bacteriën, virussen, huisstofmijt en schimmels uit de lucht. Het HEPA filter wordt in de Sharp KC-A60EUW luchtreiniger gecombineerd met een luchtbevochtigingsfilter en een geurfilter.

Naast het HEPA filter Sharp FZ-A61HFR zijn ook de vervangingsfilters FZ-A61DFR geurfilter en FZ-A61MFR bevochtigingsfilter voor luchtreiniger Sharp KC-A60EUW uit voorraad leverbaar: FILTERS VOOR LUCHTREINIGER SHARP KC-A60EUW.

Vervang het filter volgens instructies in de handleiding of zodra uw luchtreiniger dit middels indicatoren aangeeft. Als de luchtreiniger intensief gebruikt wordt, dat wil zeggen in een ruimte waar de lucht zeer vies is -bijvoorbeeld door roken, of in een stoffige omgeving-, verwissel filters dan vaker. Alleen dan behoudt de luchtreiniger zijn goede werking.

Filter Sharp FZ-A61HFR vervangen

Sharp filters vervangen is eenvoudig. In de handleiding van uw Sharp KC-A60EUW luchtreiniger staat stap voor stap uitgelegd welke handelingen u moet verrichten. Een belangrijke tip: noteer de datum waarop u de vervangingsfilters in de luchtreiniger plaatst. U kunt dan altijd zelf nagaan wanneer de filters aan vervanging toe zijn.

Eén of meerdere Sharp FZ-A61HFR filters bestellen? Bij AirSain zijn deze aantrekkelijk geprijsd en bovendien direct uit voorraad leverbaar. Neem contact op met AirSain indien u vragen heeft over het onderhoud van uw luchtreiniger. Wij staan voor u klaar met vrijblijvend advies.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen