Home Nieuws Hoogwaardige Werkplaatskachel Bouwkachel
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Hoogwaardige Werkplaatskachel Bouwkachel

Uw werkplaatskachel koopt u bij AirSain!

Werkplaatskachel voor comfortabel werken

De winter staat weer voor de deur, het is tijd om na te gaan of u er wel warmpjes bij staat in uw werkplaats, schuur, garage of hobbyruimte. Met een werkplaatskachel van Igloo bent u altijd verzekerd van een aangename temperatuur. Igloo IFH werkplaatskachels zijn van Europese makelij, het zijn hoogwaardige kachels met een bedrijfszekere werking. Igloo IFH kachels zijn straalkachels en verwarmen een ruimte daarom erg snel. De ingebouwde ventilator transporteert de warmte tot ver in het vertrek. Een professionele ventilatorkachel van Igloo mag niet in uw werkplaatsinrichting ontbreken!

Straalkachel op een vaste plaats of mobiel verwarmen

Een werkplaatskachel / bouwkachel van Igloo is een goed alternatief voor een kachel op gas of op olie. Op alle plaatsen waar netspanning beschikbaar is, verwarmt dit type kachel de ruimte snel. U heeft keuze uit verschillende modellen. De kleinste werkplaatskachel verwarmt probleemloos een kleine schuur, garage of bouwkeet. De werkplaatskachel met het hoogste vermogen dient voor het verwarmen van grote schuren, werkplaatsen, loodsen, opslagruimten en bouwlocaties. Een Igloo IFH werkplaatskachel functioneert uitstekend als bouwkachel. Ondanks de krachtige werking zijn ze makkelijk verplaatsbaar op locatie. Natuurlijk kunt u de elektrische kachel ook een vaste plaats geven in uw werkplaats. Wandbevestiging behoort tot de mogelijkheden.

Waar moet een goede werkplaatskachel aan voldoen?

Een goede elektrische kachel voor in een werkplaats of andere professionele ruimte is voorzien van een thermostaat waarmee u de warmte kunt regelen. Daarnaast moet de straalkachel de warmte goed verspreiden. De kachel moet snel kunnen verwarmen en mag niet veel ruimte innemen. Een goede werkplaatskachel moet tegen oververhitting en omvallen beveiligd zijn. Tenslotte moet de heteluchtkachel robuust uitgevoerd zijn en opgewassen zijn tegen intensief gebruik. Igloo IFH werkplaatskachels voldoen aan al deze voorwaarden.

De elektrische kachels worden gebruikt door professionals en door hobbyisten. Wie op zoek is naar een industriële ventilatorkachel voor intensieve toepassingen kan óók een beroep doen op een Igloo elektrische kachel. Igloo werkplaatskachels zijn veelzijdig en daarom bijzonder geschikt voor verhuur. Wie kwaliteit zoekt, komt uit bij een Igloo IFH werkplaatskachel!

Voor een ander type elektrische kachel bekijkt u ons hele kachel assortiment.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen