Industrie bevochtigers

Sorteer op:

In grote ruimtes met een te lage luchtvochtigheid dient u zeer krachtige luchtbevochtigers te gebruiken. Vaste en mobiele industriële bevochtigers hebben een hoge bevochtigingscapaciteit. Tegelijkertijd nemen deze professionele luchtbevochtigers u veel werk uit handen doordat ze volledig "stand alone" kunnen werken. De luchtvochtigheid in de ruimte blijft onder controle zonder dat u omkijken naar de luchtbevochtiger heeft. Droge lucht wordt effectief bestreden!


Lees meer

Lucht bevochtigen in grote ruimtes

Bevochtigingsinstallaties van bovenstaande bekende merken zijn geschikt voor het bevochtigen van ruimtes met een inhoud vanaf 300 m³ tot en met ruimtes van 28800 m³ en zelfs nog groter. De hoeveelheid vocht dat in de lucht kan worden gebracht met één luchtbevochtiger varieert van 24 liter/dag tot maar liefst 2300 liter/dag. Ideale bevochtiging voor gekoelde ruimten zoals koelcel en (gekoelde) productie-afdelingen is ook mogelijk!

Vaste en mobiele luchtbevochtigers

De vaste en mobiele luchtbevochtigers worden ingezet ter voorkoming van uitdroging van producten en diverse ruimten. Industriële luchtbevochtigers worden vaak ingezet in o.a. productieruimten, levensmiddelenindustrie, klimaatkamers, schakelstations, bibliotheken, museum, sporthallen, opslaghallen, kassen en magazijnen.

Voorkom schade aan metalen, stoffen, papier, karton en hout door uitdroging met een industriële luchtbevochtiger. Bevochtiging op maat dankzij het ruime assortiment industrie luchtbevochtigers!