Home Luchtkwaliteit Vochtprobleem Industriele drogers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Industriele drogers

AIRSAIN VOOR INDUSTRIËLE DROGERS!

Drogers voor de industrie

Fral en Klimaluft industriële drogers zijn krachtige en duurzame ontvochtigers. De professionele drogers zijn geconstrueerd van robuuste materialen en hebben een hoge ontvochtigingscapaciteit. De drogers zijn speciaal ontwikkeld voor industriële / professionele ontvochtiging. De capaciteit voor luchtdroging kan maar liefst oplopen tot 3000 liter vocht per dag met één enkele ontvochtiger. Vanzelfsprekend behoren ook ontvochtigers met een kleinere droogcapaciteit tot het assortiment.

Ontvochtiging in industrie, magazijn en productie

Deze zware drogers worden doorgaans toegepast in diverse opslagruimten, productieruimten en voedingsmiddelenindustrie. Industriële drogers van de merken Fral en Klimaluft verlagen snel de luchtvochtigheid in een ruimte. Productieprocessen verlopen probleemloos en storingsvrij. De kwaliteit van producten, halffabrikaten en materialen blijft behouden. Industriële ontvochtigers verzorgen luchtdroging in onder andere papier- en kartonindustrie, automotive, levensmiddelenindustrie en grafische industrie. Halffabrikaten en eindproducten van papier en karton behouden kleur en stevigheid. De kwaliteit blijft optimaal behouden en productieprocessen verlopen vlot bij een geconditioneerde luchtvochtigheid.

Professionele drogers voor topkwaliteit

Tijdens diverse productieprocessen verwijderen Fral en Klimaluft industriële drogers een grote hoeveelheid vocht dat vrijkomt bij diverse bewerkingen. Geconditioneerde opslag van producten en verpakkingsmaterialen is van groot belang in de industrie (voeding, drukwerk, kartonnage, metaal). Een industrieel luchtontvochtiger voorkomt condensvorming, schimmelvorming, rotting en corrosie. Met name corrosie van metalen en aantasting van houten materialen wordt voorkomen met krachtige ontvochtiging van lucht.

Industriële drogers voor koelen en vriezen

Voor ontvochtiging bij lage temperaturen zoals in een vrieshuis of koelcel kunnen de industriële drogers van Fral voorzien worden van een Heet Gas Module en/of Ontdooi-inrichting. Ontvochtiging bij lage temperaturen stelt extra eisen aan een droger. Fral ontvochtigers zijn uiterst geschikt voor het ontvochtigen van vriescel, koelhuis en klimaatkamer. Aanvriezing van condens en energieverliezen behoren tot het verleden met een krachtige industriële droger van Fral.

Drogers in de industrie Toepassingen

Andere toepassingen van professionele drogers zijn: ontvochtiging in werkplaats, kantoor, keuken, laboratorium, bibliotheek, museum, schakelstation, scheepvaart en diverse opslagplaatsen en magazijnen in bijvoorbeeld metaal, automotive, drukwerk, verf- en spuitwerk, papier en karton productie. Met een industriële droger waarborgt u procescondities en kwaliteit van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten. Bovendien wordt aan materiaaleisen voldaan als het overschot aan vocht uit de ruimte wordt verwijderd.

Meer informatie over drogers voor de industrie

Op zoek naar ontvochtiging voor een industriële / professionele toepassing? Fral en Klimaluft ontvochtigingsinstallaties voor de industrie zijn dagelijks in staat een aanzienlijke hoeveelheid vocht uit de ruimte te verwijderen. Ontvochtiging tot bijna 3000 liter per dag met één droger behoort tot de mogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze drogers! Voorkom aantasting van gebouwen, machines en materialen, en behoudt de kwaliteit van grondstoffen en producten.

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen