20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Industriële ventilatoren

Sorteer op:

Ventilatoren voor de industrie met een capaciteit tot wel 588.000 m3 per uur. Industriële ventilatoren van het type HVLS -High Volume Low Speed- bieden twee belangrijke voordelen. HVLS ventilatoren brengen in de zomer verkoeling, hierdoor blijven de omstandigheden in grote gebouwen ook bij hoge temperaturen aangenaam. Met een professionele radiaal ventilator of Airmover is ventilatie op elke plaats haalbaar, mobiel en bijzonder sterk!


Lees meer

Industriële HVLS ventilatoren

In de winter verdelen de industriële plafondventilatoren opgewarmde lucht effectief door grote hallen. Het binnenklimaat blijft hierdoor aangenaam warm en het bespaart stookkosten. De HVLS ventilatoren werken energiezuinig en leveren dus snel een kostenbesparing op.

Industriële HVLS ventilatoren worden toegepast in fabrieken, bedrijfsruimten, loodsen, productieruimten, opslagplaatsen, hotels, terminals, stationshallen, sportzalen, zwembaden, sportscholen en diverse modellen ook in stallen, maneges en dierverblijven.

Professionele ventilatoren en Airmovers

Om industriële ventilatie geheel op maat toe te passen zijn er plafondventilatoren met verschillende capaciteiten verkrijgbaar. Eenmaal in serie gemonteerd houden deze ventilatoren de condities in grote bedrijfsruimtes optimaal.

Krachtig ventileren in een veeleisende omgeving? De draagbare ventilatoren met roto moulded behuizing zijn extreem duurzaam en zorgen voor veel luchtverplaatsing. Deze modellen worden ook ingezet als vloerdroger / tapijtdroger voor versneld drogen tijdens schoonmaakwerkzaamheden.