Sunheat Infrarood Kachel Infrarood Kachel

Deze infrarood kachel van Sunheat verzorgt aangename warmte in elk vertrek van uw huis. Een mobiele bijverwarming die met infrarood golven mens en dier op veilige wijze verwarmt. Ontdek de voordelen van deze infrarood heater. Snel, veilig en behaaglijk verwarmen!

Deze infrarood kachel van Sunheat verzorgt aangename warmte in elk vertrek van uw huis. Een mobiele bijverwarming die met infrarood golven mens en dier op veilige wijze verwarmt. Ontdek de voordelen van deze infrarood heater. Snel, veilig en behaaglijk verwarmen!

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Sunheat Infrarood Kachel Infrarood Kachel

De Sunheat infrarood kachel zorgt voor gezonde, comfortabele warmte in elk vertrek van uw huis. Een mobiele bijverwarming die met infrarood golven mens en dier op een veilige wijze verwarmt.

Veilig

Verwarmen met infrarood golven is veilig. De infraroodstraler is bovendien uitgerust met een interne veiligheidsschakelaar voor piekspanning. Deze schakelaar verbreekt de werking van de infrarood verwarmingsbuizen als de luchtstroom van en naar het toestel geblokkeerd is. De houten omkasting van de Sunheat infrarood kachel blijft koel, ongeacht hoe lang de kachel ingeschakeld blijft.
 

Gezond

Het levenslang uitwasbare filter in de heater verzamelt zwevende deeltjes in de lucht waaronder stof en allergenen. Open haarden en kachels produceren een droge hitte, de luchtvochtigheid in huis daalt snel bij verwarming door open vuur. Verwarmen met een open haard of kachel droogt uw sinussen, keel en huid uit. Uw huis vult zich met statische elektriciteit, dit is oncomfortabel en kan bovendien gezondheidsklachten veroorzaken. De Sunheat infrarood kachel filtert de lucht en verwarmt uw woning of kantoor zonder dat de lucht uitdroogt. Een Sunheat infrarood heater verwarmt zonder uitstoot van rook en schadelijke koolmonoxide.
 

Comfortabel

Bij een traditionele warmtebron zoals een open haard of kachel, is de warmte-afgifte aan de voorzijde groot. Zijdelings van de open haard of kachel is de warmte aanzienlijk minder voelbaar. Dus om aangenaam warm te blijven zou je constant voor de warmtebron moeten blijven zitten. Bij infrarood verwarming is dit niet het geval. Een infrarood kachel draagt warmte over aan de materialen en voorwerpen in de kamer. In eerste instantie wordt de vloer nabij de kachel verwarmt waarna al snel andere objecten in de kamer warmte opnemen. Daarbij stijgt de warmte niet snel naar het plafond (zoals bij de meeste verwarmingssystemen het geval is). De Sunheat infrarood kachel biedt comfortabele en gelijkmatige warmte, van vloer tot plafond en van muur tot muur.
 

Werking

Een combinatie van infrarood warmtebuizen van industriële kwaliteit en veredeld koper vormen de basis voor deze effectieve bijverwarming. Met 6 infrarood quartz warmtebuizen - elk 250 Watt - worden 3 veredeld koperen cilinders verwarmd. Een fluisterstille ventilator leidt de lucht uit de verblijfruimte door het levenslang uitwasbaar filter naar de warmtekamer van de Sunheat infrarood kachel. Het vocht in de lucht absorbeert de infrarood warmte bij het passeren van de koperen cilinders. Warme, vochtige lucht wordt vervolgens de ruimte ingeblazen. De verwarmde lucht geeft vervolgens de warmte af aan de voorwerpen in de kamer. Dit wordt ook wel het transitief verwarmingsproces genoemd.
 

Bediening

Ongeveer een minuut nadat u de Sunheat infrarood kachel heeft aangezet, komt de warmte uit de voorzijde van de heater. Zodra de verwarming een aangename temperatuur heeft bereikt, draait u de thermostaat langzaam terug totdat u een klik hoort. Dan handhaaft de infrarood kachel de ingestelde temperatuur op aangeven van de thermostaat.
 

Meubelstuk.

De omkasting van de Sunheat infrarood kachel is van meubelmakerskwaliteit dankzij de zwaluwstaartverbindingen en mooie afwerking. Uitgevoerd in massief Amerikaans eiken en MDF. Tevens is de infrarood kachel eenvoudig te verplaatsen middels zwenkwieltjes.   
 

Infrarood kachels van Sunheat produceren pas écht gezonde en schone warmte, vergelijkbaar met een mooie zomerdag!

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-