Home Airconditioners Monoblocks Innova 2.0 10HP Vertical - Monoblock airco

Innova 2.0 10HP Vertical - Monoblock airco

Monoblock airco Innova 2.0 10HP Vertical Inverter: niet pretentieus, één met de ruimte!

Monoblock airconditioner en warmtepomp Innova 2.0 10HP Vertical Inverter is een slanke, smalle airco unit. Deze airco zonder buitenunit is slechts 16.5 cm diep en 50 cm breed. Door zijn geringe diepte hangt hij strak tegen de wand zodat hij niet opvalt. Monteer of plaats hem eenvoudig tegen een wand, bijvoorbeeld tussen twee ramen.

Innova 2.0 10 HP Vertical Inverter koelt in de zomer en kan verwarmen tijdens koude wintermaanden. Plaats de monoblock airco zelf en bespaar installatiekosten. Een Innova monoblock airco is een onopvallende airco unit, de binnenruimte behoudt de luxe, exclusieve uitstraling.

Monoblock airco Innova 2.0 10HP Vertical Inverter: niet pretentieus, één met de ruimte!

Monoblock airconditioner en warmtepomp Innova 2.0 10HP Vertical Inverter is een slanke, smalle airco unit. Deze airco zonder buitenunit is slechts 16.5 cm diep en 50 cm breed. Door zijn geringe diepte hangt hij strak tegen de wand zodat hij niet opvalt. Monteer of plaats hem eenvoudig tegen een wand, bijvoorbeeld tussen twee ramen.

Innova 2.0 10 HP Vertical Inverter koelt in de zomer en kan verwarmen tijdens koude wintermaanden. Plaats de monoblock airco zelf en bespaar installatiekosten. Een Innova monoblock airco is een onopvallende airco unit, de binnenruimte behoudt de luxe, exclusieve uitstraling.

2.399,-
 • Levertijd 2 tot 4 werkdagen
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Inclusief AirSain Support
  Ook na uw aankoop kunt u terugvallen op de experts van AirSain:
  - Extra aandachtspunten rondom veilig en betrouwbaar gebruik.
  - Persoonlijke uitleg over optimaal gebruik, via de telefoon of bij ons Adviescentrum.
  - Ondersteuning van onze eigen Technische dienst.
 • Gratis Hygrometer
  Bij dit product ontvangt u een TFA hygrometer t.w.v. € 23,90 gratis.
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164

Offerte gewenst?

Mail ons
 • 41 m2 koelen
 • 2600 watt koelen
 • 2640 watt verwarmen
 • Compatibel met app

Productbeschrijving: Innova 2.0 10HP Vertical - Monoblock airco

Inverter monoblock airco

Monoblock airco en warmtepomp Innova 2.0 10HP Vertical is een inverter airco. Zijn regeling werkt nauwkeuriger en energiezuiniger dan de reguliere airco technologie. De inverter airco koelt en verwarmt de ruimte sneller, en houdt de ideale omstandigheden nauwkeurig op peil. De nauwgezette regeling bespaart energiekosten omdat de unit wisselende omstandigheden sneller corrigeert. Innova 2.0 10HP Vertical kan koelen, en dankzij de warmtepomp technologie een ruimte bij koud weer ook verwarmen.

Tussen ramen of in een smalle erker of uitbouw te plaatsen

Extra mogelijkheden voor het installeren op specifieke plaatsen! De verticale monoblock airco en warmtepomp Innova 2.0 10HP Vertical kan staan op plaatsen waar weinig ruimte is. Installeer hem bijvoorbeeld tussen ramen of in een smalle erker of uitbouw. Deze extra smalle monoblock airco maakt het Innova assortiment compleet!

Extra slanke airco unit

Innova monoblock airco's zijn extra slank! Slechts 16,5 cm diep zijn de stijlvolle airco units. Kies voor een Innova airco als u op zoek bent naar een discreet model airconditioner in uw ruimte. Met zijn slanke behuizing steekt hij niet ver van de muur, de airconditioner neemt geen prominente plaats in. Innova 2.0 10HP Vertical heeft een mooi, neutraal design. De monoblock airco past in elk interieur.

Eenvoudig zelf te installeren

Innova 2.0 10HP Vertical is eenvoudig te installeren. Omdat het een airconditioner zonder buitenunit is, kan installatie in korte tijd plaatsvinden. Er is geen STEK gecertificeerde monteur nodig om de airco in werking te stellen. Alleen twee gaten en een kleine condens doorgang in de buitenmuur aanbrengen, daarna de unit ophangen, meer is niet nodig.

De airco unit kan naar boven of naar beneden gericht tegen de buitenmuur worden gemonteerd. De unit wordt geleverd met een papieren sjabloon voor het markeren van de gaten die nodig zijn voor de installatie.

Voor koeling voert de airco warmte naar de buitenlucht af, en voor verwarming onttrekt hij warmte aan de buitenlucht. Bij vochtige weersomstandigheden verwijdert Innova 2.0 10HP Vertical vocht uit het binnenklimaat, hierdoor wordt het binnen minder benauwd.

Hoogwaardige materialen en degelijke componenten

Innova gebruikt uitsluitend hoogwaardige materialen voor haar airconditioners. Naast de degelijke componenten besteedt Innova veel aandacht aan de constructie en montage van de airco units. Hierdoor is ook deze 2.0 10HP Vertical bijzonder stil terwijl hij in werking is. Het geluidsniveau en de efficiëntie van de Innova monoblock airco is vergelijkbaar met een conventionele airco met buitenunit.

Bediening met display, afstandsbediening en WiFi

Innova 2.0 10HP Vertical heeft uitgebreide mogelijkheden voor bediening. Stel de unit in via zijn display, via de afstandsbediening, of op afstand via een smartphone of tablet. Met de InnovAPP schakel je het toestel in- en uit, en stel je de gewenste temperatuur in. Met de uitgebreide timer functie kan je de gewenste werking voor de hele week instellen.

Standaard meegeleverde accessoires: Innova 2.0 10HP Vertical - Monoblock airco

 • Eenvoudige installatie handleiding
 • Installatie kit

Specificaties: Innova 2.0 10HP Vertical - Monoblock airco

Werking
Functies ● Airconditioner
● Ontvochtiger (aanvullend)
● Ventilator (aanvullend)
● Verwarming (aanvullend)
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Airconditioning geschikt voor 41 m2 koelen
Hoeveel vocht een apparaat uit de lucht onttrekt, hangt onder andere af van de temperatuur en de luchtvochtigheid. Voor het berekenen van de maximale capaciteit gaan de meeste fabrikanten uit van een temperatuur van 32°C en een luchtvochtigheid van 95%. In de praktijk zal de werkelijke ontvochtigingscapaciteit dan ook lager liggen dan de maximale waarde die fabrikanten opgeven.
Capaciteit 20 liter water/dag
Soort Airco Monoblock
Capaciteit koelen 2600 Watt
Capaciteit verwarmen 2640 Watt
Inverter airconditioner
Ventilatiefunctie
Eigenschappen
Waterafvoer Aansluiting voor afvoerslang of afvoerleiding
Minimaal geluidsniveau 32 dB
Geluidsniveau 45 dB
Plaatsing ● Vloermodel (optie)
● Wandmodel
Thermostaat
Koelmiddel R410A
Keurmerk ● CE
● UKCA
Gebruik
Standen koeling ● Automatisch
● Nachtstand
● 3
Standen ventilatie 3
Standen verwarming ● Automatisch
● Nachtstand
● 3
Standen ontvochtiging 1
Timer
Afstandsbediening
Display
Bediening vergrendelbaar
Bediening met smartphone / app
App/Assistent naam InnovApp TwoPointZero
Energie
Energieverbruik (minimaal) 670 Watt
Energieverbruik (maximaal) 950 Watt
Energielabel koelen A
Energielabel verwarmen A
E.E.R. staat voor Energy Efficiency Ratio en geeft de verhouding weer tussen het koelvermogen en het opgenomen vermogen. Hoe hoger de E.E.R., hoe efficiënter een apparaat werkt.
E.E.R. (Energy Efficiency Ratio) Koelen 2.72
Stroomvoorziening Netstroom
C.O.P. staat voor Coefficient Of Performance. De waarde geeft het rendement van een apparaat weer. Hoe hoger de C.O.P., hoe hoger het rendement.
C.O.P. (Coëfficient Of Performance) 3.1
Maximale stroomsterkte 4.4 Amp.
Opgenomen Vermogen Koelen 750 Watt
Opgenomen Vermogen Verwarmen 670 Watt
Fysieke eigenschappen
Breedte 50 cm
Diepte 18.5 cm
Hoogte 139.8 cm
Gewicht 57 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Handleidingen: Innova 2.0 10HP Vertical - Monoblock airco

Onderdelen & accessoires voor: Innova 2.0 10HP Vertical - Monoblock airco

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-