20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home 2014 Insectenlamp kopen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Insectenlamp kopen

Insectenlamp kopen

Insect-o-Cutor insectenlampen worden ingezet waar voedsel geproduceerd, bereid, verkocht en geconsumeerd wordt. Voor elke toepassing kan men uit een ruim assortiment de meest geschikte insectenlamp(-en) kiezen. Er zijn insectenlampen met verschillende vangmechanismen en met uiteenlopende vangcapaciteiten verkrijgbaar. In de directe nabijheid van productielijnen en werkplekken waar voedselbereiding plaatsvindt, kiest men voor een elektrische insectenlamp met kleeffolie. Bij gebruik van een vliegenlamp met spanningsrooster bestaat de kans dat delen van de vliegen buiten de elektrische vliegenvanger terechtkomen. Dit is bij het gebruik van een vliegenlamp met kleeffolie niet het geval.

Elke insectenlamp heeft een bijbehorende vangcapaciteit. Kies een insectenlamp die geschikt is voor de grootte van de ruimte waar deze wordt opgesteld. Een zorgvuldige keuze draagt bij aan optimale hygiënische omstandigheden in elke bedrijfsruimte, horecagelegenheid, winkel, keuken of kantine.

Bij AirSain kunt u insectenlampen eenvoudig online bestellen. Kies uw favoriete insectenlamp uit ons ruime assortiment, selecteer op het type lamp dat u wenst:

Vliegen bestrijden met een insectenlamp

Insectenlampen worden op grote schaal toegepast in bedrijven en instellingen die actief zijn in de industrie, zorg, horeca en detailhandel. Door het plaatsen van vliegenlampen komt men tegemoet aan de eisen die in een hygiënecode gesteld worden. Naast het plaatsen van deze elektrische vliegenvangers moet er natuurlijk ook aandacht zijn voor preventie van vliegenoverlast. Zo moeten deuren zoveel mogelijk gesloten blijven en ramen voorzien worden van horren zodat vliegen niet ongehinderd kunnen binnendringen. Afvalbakken moeten dagelijks geleegd worden om overlast door vliegen te voorkomen. De werkomgeving waar voedsel bereid wordt, moet frequent worden schoongemaakt.

Hygiënecodes en insectenbestrijding

Branchegerichte hygiënecodes verlangen van bedrijven en instellingen dat zij passende maatregelen nemen om besmetting van voedsel door ongedierte tegen te gaan. Zo vormen ook vliegende insecten een gevaar voor de voedselveiligheid omdat deze het voedsel - óf de werkomgeving waar voedselbereiding plaatsvindt - kunnen besmetten met bacteriën en virussen. In een bestrijdingsplan voor ongedierte wordt dan ook altijd aandacht geschonken aan het vangen van vliegende insecten in ruimten waar voedingsmiddelen worden geproduceerd en maaltijden worden samengesteld.

Een insectenlamp kunt u eenvoudig online bestellen bij AirSain. Vanzelfsprekend helpen onze medewerkers u desgewenst bij het kopen van uw elektrische vliegenvanger.

Meer lezen over insectenlampen?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies