18 en 19 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U dient er momenteel rekening mee te houden dat de bezorging van uw bestelling mogelijk langer duurt dan dat u van ons gewend bent.
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Insectenlamp

Insectenlamp

Vliegenlampen en insectenvangers voor effectieve bestrijding van insecten. Voorkom overlast van vliegen, wespen, muggen, motten en andere vliegende insecten! Diverse modellen insectenlampen voor gebruik thuis, op kantoor, op het terras, in horecabedrijven, slagerijen, bakkerijen en productiebedrijven. Op zoek naar een elektrische vliegenlamp met uv of een vliegenlamp met kleeffolieplaten? Bij AirSain vindt u de ideale insectenvanger!

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!

Alle Insectenlamp

Sorteer op
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

Insectenlamp Merken

Toepassingen van insectenlampen

Er is een insectenverdelger / vliegenlamp beschikbaar voor elke ruimte waar men last heeft van de insecten of waar deze uit hygiënisch oogpunt onwenselijk zijn, bijvoorbeeld in een restaurant, keuken, grootkeuken, woning, vakantiehuis, café, kantine, winkel, kantoor, magazijn, productieruimte, boerderij, dierenpension. Diverse insectenverdelgers zijn geschikt voor de horeca (HACCP) en worden op grote schaal gebruikt in scholen, ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Vliegen, wespen en muggen bestrijden

Een insectenverdelger biedt een hygiënische, veilige en duurzame oplossing voor overlast van insecten! De insectenlampen behoeven weinig onderhoud en zijn zeer eenvoudig en goedkoop in gebruik.

UV-insectenlampen

Insectenlampen met een elektrisch grid trekken de vliegende insecten aan met uv-licht waarna de insecten in contact komen met het elektrische grid. In een insectenlamp met kleeffolie worden de insecten aangetrokken door een krachtige uv-lamp en vliegen vervolgens tegen een folie die voorzien is van een kleeflaag. De insecten komen niet meer van los van de lijm. De kleefplaten in de vliegenlampen kunnen eenvoudig en hygiënisch worden gewisseld.

Voor een volledig overzicht van alle vliegenlampen, lijmborden en uv-lampen ga naar www.insect-o-cutor.nl of www.insect-o-cutor.be.

Persoonlijk advies nodig? Bel of mail een van onze experts!