Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Airbutler Frank Ionisator / Luchtreiniger

Airbutler Frank Ionisator / Luchtreiniger

Airbutler Frank is een effectieve ionisator / luchtreiniger met een elektrostatisch filter waarop verontreinigingen gebonden worden. Airbutler ionisatoren maken gebruik van lucht ionisatie voor het reinigen van lucht. De binnenlucht wordt verrijkt met negatieve ionen en verontreinigingen worden onschadelijk gemaakt. De Airbutler Frank is geschikt voor luchtreiniging in uw woning en kantoor.

Airbutler Frank is een effectieve ionisator / luchtreiniger met een elektrostatisch filter waarop verontreinigingen gebonden worden. Airbutler ionisatoren maken gebruik van lucht ionisatie voor het reinigen van lucht. De binnenlucht wordt verrijkt met negatieve ionen en verontreinigingen worden onschadelijk gemaakt. De Airbutler Frank is geschikt voor luchtreiniging in uw woning en kantoor.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Airbutler Frank Ionisator / Luchtreiniger

Airbutler Frank lucht ionisator maakt gebruik van unieke Intensieve Ionisatie als luchtreinigingstechniek. Hierdoor is hij zeer effectief tegen luchtverontreiniging in interieuren. Door doorontwikkeling van ionisatie tot intensieve ionisatie in combinatie met wereldwijd erkende reinigingstechnologieën (uv-licht en elektrostatisch filter) bezit de nieuwe Airbutler Frank een maximum aan effectiviteit: stof, pollen, huisstofmijt, micro-organismen zoals bacteriën en virussen en rooklucht verdwijnen. Bovendien is de positieve invloed van intensieve ionisatie op inhalatie-allergie, stress en depressiviteit reeds bewezen.

Airbutler Frank bereikt dit door:

  • Een Intensieve ionengenerator die ruim 1,2 miljoen negatieve ionen genereert,
  • Statische oplading waardoor stof wordt gebonden en neerslaat,
  • De ingebouwde uv-lamp.

Ionisatie verbetert gezondheid. Na inademing hebben negatieve ionen het effect dat het bloed meer zuurstof kan opnemen. Allergische reacties verminderen door verlaging van het histamineniveau in het bloed. Tevens wordt het serotonine-niveau in het bloed genormaliseerd waardoor men meer rust en ontspanning ervaart. Men kan rustiger en vaster slapen. Ook mensen die last hebben van depressies of winterdepressies kunnen baat hebben bij inademing van deze negatieve ionen. Het serotonineniveau in het lichaam wordt namelijk op een natuurlijke wijze verhoogd.

Ionisatie verbetert luchtkwaliteit. Na een korte tijd worden alle soorten fijnstof, sigarettenrook, huisstofmijten en andere micro-organismen vernietigd of gebonden. De luchtkwaliteit verbetert snel bij het continu gebruik van een intensieve ionisator zoals Airbutler Frank.

Intensieve Ionisatie tegen huisstof-allergie. Huisstofmijten zijn gevreesd omdat ze voor veel allergische reacties zorgen. Mensen met deze inhalatie-allergie hebben veel baat bij Intensieve Ionisatie. Negatieve ionen hebben immers de eigenschap dat ze huisstofmijten vernietigen. Omdat u met Airbutler Frank constant frisse en aangename lucht inademt, gaat u zich prettiger voelen thuis en op kantoor.

Modern en stil. Deze ionisator heeft geen ventilator nodig bij normale vervuiling. Hierdoor is hij fluisterstil en verbruikt slechts 8 Watt. Voor het sneller verwijderen van bijzondere luchtvervuiling heeft de Airbutler Frank een kleine 2 standen ventilator (high-low) die apart kan worden aangezet. De Frank is uitermate geschikt voor luchtreiniging en ionisatie zowel op kantoor als in de woning/slaapkamer. Onderhoud heeft hij bovendien nauwelijks nodig. Airbutler Frank bevat geen filters die regelmatig vervangen dienen te worden. De gebruikskosten zijn dus erg laag.

Indien u baat heeft bij een ionisator, kunt u afwegen om thuis een "High Density" ionisator te gebruiken. Lightair Ionflow 50  ionisatoren zijn zogenaamde "High Density" ionisatoren. Deze luchtreinigers produceren een veelvoud van negatieve ionen t.o.v. de "Low Density" ionisatoren. Zo voorziet u uzelf van gezonde lucht en heeft u nog nauwelijks nog last van hinderlijke allergenen.

Voor meer informatie over o.a. ionisatie, luchtreiniging en de natuurlijke werking van negatieve ionen kunt u terecht in de rubriek "Luchtkwaliteit" op onze website.

Airbutler luchtreinigers voor gezonde binnenlucht!

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-