Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers LightAir IonFlow50 Sky

Ionisator LifeAir IonFlow 50 Sky Luchtreiniger

LifeAir Ionflow 'Sky' is het zogenaamde hangmodel ionisator van LifeAir. De 'High Density' luchtreiniger beslaat geen ruimte op de vloer in kantoor en woning. De LifeAir 'Sky' luchtreinigers zijn eenvoudig aan het plafond te monteren. Krachtige lucht ionisatie en luchtreiniging met een compacte vormgeving. LifeAir Ionflow ionisatoren hebben een afwasbare vuilcollector.

LifeAir Ionflow 'Sky' is het zogenaamde hangmodel ionisator van LifeAir. De 'High Density' luchtreiniger beslaat geen ruimte op de vloer in kantoor en woning. De LifeAir 'Sky' luchtreinigers zijn eenvoudig aan het plafond te monteren. Krachtige lucht ionisatie en luchtreiniging met een compacte vormgeving. LifeAir Ionflow ionisatoren hebben een afwasbare vuilcollector.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Ionisator LifeAir IonFlow 50 Sky Luchtreiniger

LifeAir Ionflow is een gepatenteerde "High Density" ionisator / luchtreiniger die extreem veel negatieve ionen aanmaakt: 250.000 / cm3. Verontreinigingen in de lucht worden zeer effectief onschadelijk gemaakt. LifeAir Ionflow werkt geruisloos en is zeer energiezuinig. Het ionisatie-proces is ozonvrij. De ionisator / luchtreiniger gebruikt geen filters en heeft daarom zeer lage gebruikskosten. LifeAir Ionflow 50 behoeft weinig onderhoud.

LifeAir Ionflow luchtreinigers zijn verkrijgbaar in volgende 5 uitvoeringen:

 • LifeAir Sky - hangmodel voor plafond aansluiting op wandcontactdoos,
 • LifeAir Solution - hangmodel voor plafond aansluiting op lichtpunt,
 • LifeAir Evolution - tafel- / vloermodel; plaatsing op de vloer, tafels, bureau's etc.,
 • LifeAir Signature - vloermodel laag; plaatsing op de vloer
 • LifeAir Style - vloermodel hoog; plaatsing op de vloer.

LifeAir ionisatoren / luchtreinigers worden veel gebruikt in woningen, kantoren, openbare ruimten, medische omgevingen en industriële omgevingen. Veel moderne gebouwen zijn sterk geïsoleerd en hebben minder ventilatiemogelijkheden. Vaak is men afhankelijk van een gebrekkig onderhouden ventilatiesysteem. Dit heeft als gevolg dat de kwaliteit van het binnenmilieu vaak veel slechter is dan het buitenmilieu. Mensen ervaren hierdoor vaak een toename van gezondheidsklachten zoals astma, benauwdheid, vermoeidheid, allergieën, hoofdpijn enzovoort. De klachten worden in de hand geholpen doordat we in deze moderne tijd aanzienlijk meer tijd binnenshuis aanwezig zijn dan voorheen.

LifeAir luchtreinigers zorgen voor een natuurlijke, zelfregulerende reiniging van de lucht. Denk hierbij aan het natuurlijke fenomeen na een onweersbui of bij een waterval. LifeAir bootst dit proces na en 'sproeit' negatieve ionen in de lucht die zich hechten aan verontreinigingen, zoals (fijn)stof, pollen, rook, geurtjes. Deze deeltjes slaan vervolgens neer en zijn niet meer schadelijk. Zelfs vervelende micro-organismen, zoals huisstofmijt & uitwerpselen, bacteriën, virussen, schimmels, worden bij dit proces ook neergeslagen en voor een groot deel verzameld op de afwasbare vuilcollector.

LifeAir is een Zweeds kwaliteitsproduct en biedt u volgende voordelen:

 • Reductie tot 99,94 % van alle zwevende deeltjes
 • Stroomverbruik slecht 7 Watt
 • Geen vervanging van filters
 • Geen ozonvorming
 • Eenvoudig in gebruik en onderhoud
 • Zeer eigentijds gestyleerde vormgeving
 • Geluidsniveau: geluidsloos
 • Verwijdert luchtjes Extreem efficiënt in het verwijderen van de kleinste en meest schadelijke deeltjes (< 0,1 micron)

Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen het effect van LifeAir IonFlow 50 aan:

 • Zweeds Nationaal Test & Onderzoeksbureau: "99,94 % reductie van zwevende deeltjes"
 • VTT Industrial Systems: "0,00 PPM Ozon"
 • SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut: "reductie deeltjes 0,3 - 0,5 µm en 0,5 - 1 µm tot 0 in 5 uur tijd"

Voor meer informatie over o.a. ionisatie, luchtreiniging en de natuurlijke werking van negatieve ionen kunt u terecht in de rubriek "Gezondheid" op onze website.

LifeAir Ionflow luchtreinigers voor een optimaal binnenklimaat. Luchtreiniging en ionisatie met stijl!

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-