Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers LightAir Pakket Style en Surface

Luchtreiniger LightAir IonFlow 50 Style Ionisator Pakket Style en Surface

LightAir Style en LightAir Surface in 1 pakket. Deze modellen zijn geschikt voor plaatsing op de vloer in grotere ruimten. De krachtige Lightair "High Density" ionisatoren / luchtreinigers verwijderen zeer effectief luchtverontreinigingen in kantoor en woning. Krachtige luchtreiniging met stijl!

LightAir Style en LightAir Surface in 1 pakket. Deze modellen zijn geschikt voor plaatsing op de vloer in grotere ruimten. De krachtige Lightair "High Density" ionisatoren / luchtreinigers verwijderen zeer effectief luchtverontreinigingen in kantoor en woning. Krachtige luchtreiniging met stijl!

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Luchtreiniger LightAir IonFlow 50 Style Ionisator Pakket Style en Surface

Een Style en een Surface in 1 pakket: Capaciteit van de twee systemen is 100 m2 (50 m2 per systeem).

De gepatenteerde LightAir luchtreinigers zijn zogenaamde “high density” ionisatoren. Deze ionisatoren produceren zo’n 30 miljard ionen per seconde hetgeen nodig is om met één ionisator een ruimte van 50 m2 te kunnen reinigen.

Verontreinigingen in de lucht worden zeer effectief onschadelijk gemaakt. LightAir werkt geruisloos en is zeer energiezuinig. Het ionisatie-proces is ozonvrij. De ionisator gebruikt geen filters en heeft daarom zeer lage gebruikskosten. De LightAir luchtreinigers vragen geen onderhoud anders dan het onder de kraan reinigen van de vuilcollector wanneer deze vuil is”

Lightair ionisatoren worden veel gebruikt in woningen, kantoren, openbare ruimten, medische omgevingen en industriële omgevingen. Veel moderne gebouwen zijn sterk geïsoleerd en hebben minder ventilatiemogelijkheden. Vaak is men afhankelijk van een gebrekkig onderhouden ventilatiesysteem. Dit heeft als gevolg dat de kwaliteit van het binnenmilieu vaak veel slechter is dan het buitenmilieu. Mensen ervaren hierdoor vaak een toename van gezondheidsklachten zoals astma, benauwdheid, vermoeidheid, allergieën, hoofdpijn enzovoort. De klachten worden in de hand geholpen doordat we in deze moderne tijd aanzienlijk meer tijd binnenshuis aanwezig zijn dan voorheen.

Lightair luchtreinigers zorgen voor een natuurlijke, zelfregulerende reiniging van de lucht. Denk hierbij aan het natuurlijke fenomeen na een onweersbui of bij een waterval. LightAir bootst dit proces na en 'sproeit' negatieve ionen in de lucht die zich hechten aan verontreinigingen, zoals (fijn)stof, pollen, rook, geurtjes. Deze deeltjes slaan vervolgens neer en zijn niet meer schadelijk. Zelfs vervelende micro-organismen, zoals huisstofmijt & uitwerpselen, bacteriën, virussen, schimmels, worden bij dit proces ook neergeslagen en voor een groot deel verzameld op de afwasbare vuilcollector.

LightAir is een Zweeds kwaliteitsproduct en biedt u volgende voordelen:

 • Reductie tot 99,94 % van alle zwevende deeltjes
 • Stroomverbruik slecht 7 Watt
 • Geen vervanging van filters
 • Geen ozonvorming
 • Eenvoudig in gebruik en onderhoud
 • Zeer eigentijds gestyleerde vormgeving
 • Geluidsniveau: geluidsloos
 • Verwijdert luchtjes
 • Extreem efficiënt in het verwijderen van de kleinste en meest schadelijke deeltjes (< 0,1 micron)

 

Diverse wetenschappelijke onderzoeken tonen het effect van LightAir aan:

 • Zweeds Nationaal Test & Onderzoeksbureau: "99,94 % reductie van zwevende deeltjes"
 • VTT Industrial Systems: "0,00 PPM Ozon"
 • SP Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut: "reductie deeltjes 0,3 - 0,5 µm en 0,5 - 1 µm tot 0 in 5 uur tijd"

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-