Home Luchtkwaliteit Huis Klimaatbeheersing in huis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Klimaatbeheersing in huis

AIRSAIN VOOR AIRCONDITIONING EN OVERIGE KLIMAATSYSTEMEN!

Klimaatbeheersing voor comfort én gezonde lucht

Te warm, te koud, te vochtig, te droog, het binnenklimaat in huis is zelden helemaal naar wens. Het kan er onbehaaglijk zijn, en in sommige gevallen zijn de omstandigheden ronduit ongezond. Bij het kopen van goede klimaatbeheersing moet aandacht zijn voor het comfort in huis én voor het voorkomen of verhelpen van problemen door vocht, droge lucht, stank, onvoldoende frisse lucht en luchtverontreinigingen. Een weloverwogen klimaatsysteem kan tegelijkertijd het comfort in huis verhogen én eventuele problemen in het binnenklimaat oplossen.

Een voorbeeld: in een vochtig huis verlaagt een luchtontvochtiger de luchtvochtigheid zodat het binnen minder kil en klam aanvoelt. Daarbij krijgen schimmels geen kans meer te groeien waardoor stankproblemen verminderen en de luchtkwaliteit verbetert. Dit laatste omdat er minder schimmelsporen in de lucht aanwezig zijn. In een woning waar de luchtvochtigheid te hoog is, heeft een luchtontvochtiger dus meerdere functies. Dit is slechts één voorbeeld. Zo zijn er nog vele oplossingen voor het verbeteren van het comfort en het verkrijgen van gezonde lucht in huis.

Airconditioning in huis

Moderne airconditioners zijn vaak uitgerust met extra functies. Zo bezit een mobiele airconditioner mogelijk een functie voor luchtreiniging en zijn diverse airco-installaties maar liefst in staat tot luchtbevochtiging, luchtreiniging, luchtontvochtiging, koeling en verwarming, ionisatie en ventilatie. Met behulp van sensoren wordt het binnenklimaat voordurend gescreend waarbij het klimaatsysteem de benodigde functie automatisch inschakelt. Deze grondige wijze van klimaatbeheersing is ideaal voor woonkamers, slaapkamers en kantoorruimten in huis.

Een Daikin Ururu Sarara 25 airconditioner - ook verkrijgbaar: Daikin Ururu Sarara 35 en Daikin Ururu Sarara 50 - behoort tot deze groep klimaatsystemen. Een aangename temperatuur en luchtvochtigheid, voldoende frisse lucht, en bovendien de binnenlucht vrij van verontreinigingen zoals pollen en fijnstof. Een goede airconditioner optimaliseert het binnenklimaat.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen