Luchtbevochtiger Airtek LB45 LB45 Wit

Professionele koudwater bevochtiger met een verdampingscapaciteit van 45 liter per dag. Geschikt voor het bevochtigen van grote ruimten. Liever automatisch bevochtigen? De luchtbevochtiger is optioneel aan te sluiten op de waterleiding. Groot waterreservoir.

Professionele koudwater bevochtiger met een verdampingscapaciteit van 45 liter per dag. Geschikt voor het bevochtigen van grote ruimten. Liever automatisch bevochtigen? De luchtbevochtiger is optioneel aan te sluiten op de waterleiding. Groot waterreservoir.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Luchtbevochtiger Airtek LB45 LB45 Wit

Luchtbevochtiger met een grote capaciteit en een groot reservoir.

Airtek LB45 is een professionele koudwater bevochtiger met luchtreinigende werking door luchtwassing. Deze luchtbevochtiger heeft een verdampingscapaciteit van maximaal 45 liter per dag, een timerfunctie, een instelbare hygrostaat en een krachtige ventilator. De Airtek LB45 is standaard voorzien van een watertoevoer-aansluiting voor permanente bevochtiging. Geschikt voor automatisch bevochtigen zonder handmatig vullen van het waterreservoir.

Bevochtiger en luchtwasser

In de luchtbevochtiger draait een schijf langzaam door het reservoir met water. Komt de schijf in contact met het water, dan wordt de schijf vochtig en zal deze door verdamping het vocht afgeven aan de omgevingslucht. Stofdeeltjes uit de droge lucht worden door de schijf opgevangen en vervolgens afgegeven aan het water. De vuildeeltjes zinken naar de bodem van het reservoir en zijn voorgoed uit de lucht verwijderd. Op deze manier is er een tweeledige werking. Enerzijds wordt de lucht van vocht voorzien, anderszijds worden stofdeeltjes uit de lucht verwijderd. Een ventilator blaast door de schijf en zorgt voor de aanvoer van de droge lucht en voor de verdeling van bevochtigde lucht in de ruimte. Kalkdeeltjes kunnen met een koudwater bevochtiger nooit in de ruimte worden geblazen (dus geen neerslag van wit stof).

Hygrostaat

De gewenste luchtvochtigheid wordt ingesteld met de elektronische hygrostaat. Een hygrostaat meet de actuele luchtvochtigheid - net zoals een hygrometer - en stuurt de bevochtiger aan als de lucht te droog is. De hygrostaat heeft 6 bevochtigingsstanden waarvan een continu-stand.

Ventilator en geluidsniveau

De ventilator heeft 3 standen (low, medium, high). Uiteraard wordt op de hoogste stand de lucht het snelst bevochtigd. Op de laagste stand is het geluidsniveau slechts 30 dBA.

Reservoir of vaste aan- en afvoer

Het reservoir van deze krachtige luchtbevochtiger is 30 liter en kan eenvoudig vanaf de bovenzijde van de bevochtiger worden gevuld. Deze Airtek bevochtiger kan echter ook aangesloten worden op de waterleiding. Het waterreservoir hoeft dan niet langer handmatig te worden gevuld. Bij automatisch vullen is het gebruik van een water-reduceerventiel verplicht. Handmatig vullen of automatisch vullen, de Airtek LB45 is klaar voor bevochtiging van grote ruimten!

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-