20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Luchtbevochtigers Koud water bevochtigers Brune B500 STD - Bevochtiger (Antraciet)

Brune B500 STD - Luchtbevochtiger (Antraciet)

De Brune B500 UVC STD is een professionele luchtbevochtiger met een waterreservoir van 50 liter en is geschikt voor bevochtiging in grote ruimten. De mobiele bevochtiger is eenvoudig verplaatsbaar en werkt geruisarm. De bevochtiger wordt handmatig gevuld en is voorzien van UV-C waterbehandeling. De luchtbevochtiger is optioneel verkrijgbaar met automatische watertoevoer en / of automatische spoeling.

Verkrijgbaar in de kleuren Wit en Antraciet!

De Brune B500 UVC STD is een professionele luchtbevochtiger met een waterreservoir van 50 liter en is geschikt voor bevochtiging in grote ruimten. De mobiele bevochtiger is eenvoudig verplaatsbaar en werkt geruisarm. De bevochtiger wordt handmatig gevuld en is voorzien van UV-C waterbehandeling. De luchtbevochtiger is optioneel verkrijgbaar met automatische watertoevoer en / of automatische spoeling.

Verkrijgbaar in de kleuren Wit en Antraciet!

3.995,-
  • Levertijd 2 tot 4 werkdagen
  • Geen verzendkosten
  • Inclusief BTW
  • Gratis Hygrometer
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
  • 350 m2 bevochtigen
  • Capaciteit: 60 liter/dag
  • Energiezuinig
  • Lage onderhoudskosten

Productbeschrijving: Brune B500 STD - Bevochtiger (Antraciet)

De mobiele Brune B500 UVC STD luchtbevochtiger is geschikt voor luchtbevochtiging in een professionele omgeving. Een krachtige bevochtiger voor het verhogen van de luchtvochtigheid in bijvoorbeeld kantoren, musea, praktijkruimten, behandelcentra, wellnesscentra en opslagruimten. Ook lucht bevochtigen in grote woningen en ruime appartementen is eenvoudig met deze stekkerklare luchtbevochtiger. Direct verplaatsbaar, dus snel een optimale luchtvochtigheid in de ruimte naar wens.

Luchtbevochtiger Brune B500 UVC STD bevochtigt de lucht op basis van koudwater-verdamping. Hierdoor ontstaat geen kalkafzetting of condensvorming in de ruimte. Overbevochtiging is niet mogelijk met deze bevochtigingsmethode.

De elektronisch regelbare luchtbevochtiger werkt vrijwel geruisarm. De bijzonder stille radiaalventilator heeft 4 standen, maar is ook volautomatisch regelbaar. De interne gekalibreerde hygrostaat van de luchtbevochtiger regelt de gewenste relatieve vochtigheid nauwkeurig.

Dankzij de afstandsbediening is een goede bewaking van de relatieve vochtigheid ook op afstand mogelijk. De ingestelde waarden kunnen niet door derden veranderd worden dankzij de aanwezige beveiliging.

Het overzichtelijke bedieningspaneel informeert u over instellingen als: waterniveau, ventilatiestand en relatieve vochtigheid. Het zelfdiagnose-systeem geeft aan wanneer het filter vervangen moet worden. Deze Brune bevochtiger is voorzien van een alarmrelais. Meldingen kunnen direct aan een centrale of externe bron worden doorgegeven.

Naast de grondige luchtbevochtiging, filtert en reinigt de luchtbevochtiger ook de lucht. Stof wordt verwijderd en te veel statische elektriciteit in de lucht wordt voorkomen.

Deze professionele luchtbevochtiger maakt gebruik van normaal leidingwater. Het grote reservoir heeft een inhoud van maar liefst 50 liter. De UVC STD uitvoering dient handmatig te worden gevuld.

Voor het behouden van een goede waterkwaliteit zijn ALLE bevochtigers uit de Brune B500-serie (UVC STD/AWZ/PRO) voorzien van een UV-C waterbehandeling en een kalkomvormer. De UV-C lamp - lage druk kwik - heeft een golflengte die de meeste microben (o.a. bacteriën, algen, schimmels) doodt. Op deze wijze wordt het water voordat het verdampt efficiënt gedesinfecteerd. Om afzetting van kalk te voorkomen wordt het water door de kalkomvormer geleid. De kalkomvormer is voorzien van sterke magneten waarmee de moleculaire structuur van het kalk wordt veranderd waardoor het zich moeilijker kan afzetten op onderdelen in de luchtbevochtiger.

Luchtbevochtiger Brune B500 UVC STD is gemaakt van zeer stevig kunststof en beschikt over 4 stevige zwenkwielen.

Deze luchtbevochtiger is geschikt voor het verhogen van de luchtvochtigheid in middelgrote tot grote ruimten. Indien gewenst kunnen meerdere Brune B500 bevochtigers worden geplaatst zodat de ideale luchtvochtigheid snel bereikt wordt, en deze optimaal in stand wordt gehouden. Eén enkele Brune B500 bevochtiger is reeds geschikt voor een ruimte van 350 m2 of 875 m3.

Andere uitvoeringen zijn de Brune B500 AWZ mét automatische watertoevoer, maar zonder automatische spoeling, en de Brune B500 PRO mét automatische watertoevoer en automatische spoeling.

Standaard meegeleverde accessoires: Brune B500 STD - Bevochtiger (Antraciet)

  • 1 x Brune B500 BIO Verdampingsfilter
  • 1 x Brune B500 UV Lamp

Algemene specificaties: Brune B500 STD - Bevochtiger (Antraciet)

Maximaal vermogen 125 W
Voltage 230 V / 50 Hz
Afmetingen 37 * 76 * 62
Gewicht 24,0 kg
Veiligheid CE
Afstandsbediening Ja
Garantie (jaren) 2

Technische specificaties: Brune B500 STD - Bevochtiger (Antraciet)

Ruimte (m³) 875 m3
Capaciteit (ltr/uur) 2,5 liter / uur
Luchtbehandeling 800 m3 / uur
Inhoud waterreservoir 50 liter
Soort luchtbevochtiger Filter
Luchtvochtigheid automatisch regelbaar
Hygrostaat (automatische luchtbevochtiger)
Instelbare bevochtiging
Standen 4
Waterkwaliteit UV-C
Geluidsniveau laag 32 dB(A)
Geluidsniveau hoog 44 dB(A)
Luchtbevochtiger en luchtreiniger
Display / Digitale luchtbevochtiger
Verrijdbare luchtbevochtiger
Waterniveau afleesbaar (of indicator)
Leeg reservoir signaal (of indicator)
Schakelt uit bij leeg reservoir
Reinigingsmodus Option
UV-C zuivering
Bediening vergrendelbaar
Automatische watertoevoer Option
Onderhoudsindicator
Luchtvochtigheid afleesbaar
Kleur Antraciet, Wit
Vormgeving Classic

Onderdelen & accessoires voor: Brune B500 STD - Bevochtiger (Antraciet)

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies