18 en 19 augustus zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U dient er momenteel rekening mee te houden dat de bezorging van uw bestelling mogelijk langer duurt dan dat u van ons gewend bent.
15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Merken LifaAir
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Lifa Air

Lifa Air werd opgericht in Helsinki, Finland in 1988. De focus van het bedrijf ligt op het verbeteren van de luchtkwaliteit binnenshuis. LifaAir heeft door het uitvoeren van uitstekend onderzoek een belangrijke bijdrage geleverd aan de Finse indoor luchtkwaliteitsnormen. LifaAir luchtreinigers werden aanvankelijk gebruikt voor militaire toepassingen, maar later ook steeds meer voor commerciële toepassingen.

Luchtreiniging
Onderdelen & accessoires

Selecteer het model waarvoor het accessoire / onderdeel / filter / onderhoudsmiddel nodig is.

Hoogtechnologische luchtreinigers

Lifa Air werd onder andere leverancier voor de Olympische Spelen, Europese ambassades en Macau casino's. Tegenwoordig maakt LifaAir onder andere hoogtechnologische luchtreinigers voor in huis en bedrijf, gebruik makend van geavanceerde reinigingstechnologieën. Met het merkconcept "Responsible for Every Breath" creëert Lifa Air kwalitatieve leefomgevingen door de luchtkwaliteit in het binnenmilieu te optimaliseren.