Home Luchtkwaliteit Huis LightAir luchtreiniger voor Huis Kantoor Praktijk Bedrijf
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

LightAir luchtreiniger voor Huis Kantoor Praktijk Bedrijf

AirSain voor een uitgebreid assortiment luchtreinigers!

Lightair Ionflow 50 luchtreinigers voor optimale luchtreiniging en frisse lucht

Lightair Ionflow 50 luchtreinigers zijn speciaal ontworpen voor het verbeteren van de gezondheid en het welbevinden van mensen. Dit effect wordt enerzijds verkregen dankzij de grondige luchtreiniging. Vooral fijn stof en ultra fijn stof wordt zeer effectief verwijderd. Maar ook de krachtige ionisatie heeft een positieve invloed op het welbevinden van mensen. De krachtige uitstroom van negatieve ionen zorgt voor de beleving van frisse lucht in elk binnenklimaat. In de natuur komen hoge concentraties negatieve ionen bijvoorbeeld voor in bosrijke gebieden, aan het strand en in de nabijheid van een waterval. Dezelfde belevenis van schone, frisse lucht wordt door Ionflow luchtreinigers in huis gebracht.

Lightair luchtreiniging voor ionisatie in elke ruimte

Op tal van plaatsen is het grondig zuiveren van de binnenlucht wenselijk. De toepassingen van Ionflow 50 luchtreinigers zijn zeer omvangrijk. De luchtreinigers /ionisatoren van Lightair worden onder andere ingezet in woningen, op de werkplek, in openbare gebouwen, in instellingen en in industriële bedrijven. Specifieke toepassingen zijn: hotels, laboratoriums, ziekenhuizen, praktijkruimten voor huisarts, tandarts, orthodontist, pedicure en manicure.

Lightair Ionflow luchtreiniger voor luchtzuivering in huis

Ionflow 50 luchtreinigers zijn uiterst geschikt voor grondige luchtzuivering in huis. De ionisator / luchtreiniger heeft een krachtige, maar ook een stille werking. In elke woonkamer of slaapkamer komt de luchtreiniger met zijn fraaie vormgeving tot zijn recht. De lucht wordt onder andere ontdaan van fijn stof, ultra fijn stof en roetdeeltjes afkomstig van verkeer en nabijgelegen industrie. Sigarettenrook of andere soorten tabaksrook worden geneutraliseerd. Allergenen die van huisdieren afkomstig zijn worden eveneens snel uit de lucht verwijderd. Deze luchtreinigers houden het huis in de lente en zomer vrij van stuifmeelpollen zodat allergische klachten beperkt blijven. Het hele jaar door verwijdert een Lightair Ionflow 50 luchtreiniger de allergenen uit de lucht die afkomstig zijn van de huisstofmijt. Met name mensen met astma en allergie hebben hierdoor minder last van de luchtwegen. De krachtige stroom negatieve ionen zorgt naast de zuivering van de lucht voor een aangename, frisse woning.

Lightair Ionflow voor luchtzuivering op kantoor of bedrijf

Op de werkplek laat de luchtkwaliteit vaak te wensen over. Vooral in een kantoor hebben mensen vaak last van vervuilde lucht. Door de werking van printers en kopieermachines komt veel fijnstof in de lucht vrij. Dit fijnstof dringt diep door in de longen en is erg irriterend. De aanwezigheid van een groot aantal elektrische apparaten zoals pc's, beelschermen en telefoons veroorzaakt een benauwd binnenklimaat met de zogenaamde 'elektrische luchtjes'. Vaak krijgen mensen tijdens een werkdag last van hoofdpijn, vermoeidheid, prikkelende ogen, benauwdheid en concentratieproblemen. De behoefte aan frisse lucht wordt gaandeweg de werkdag steeds groter. Lightair Ionflow 50 luchtreinigers brengen zeer krachtige ionisatie teweeg. De binnenlucht wordt verrijkt met negatieve ionen zodat voortdurend een gezond spanningsveld in de lucht ontstaat. De typische 'kantoorlucht' wordt effectief gereinigd en voorzien van ionen die de werkomgeving fris houden.

Ionflow 50 luchtreinigers voor luchtreiniging in ruimten met veel mensen

Ionflow 50 luchtreinigers zijn ideaal voor ruimten waarin zich dagelijks een groot aantal mensen bevinden. Een vertrek waarin zich dagelijks veel mensen ophouden raakt verzadigd met muffe luchtjes die onder andere afkomstig zijn van zweet, kleding met rookgeur en een mengelmoes aan parfums, deodorants en aftershave. Vaak blijven ramen gesloten om hinderlijke trek in een dergelijke ruimte te voorkomen. De lucht raakt muf, bedompt en benauwd. Denk bijvoorbeeld maar aan een klaslokaal waar zojuist een groot aantal leerlingen les heeft gehad. De behoefte aan schone lucht is groot bij het betreden van een dergelijke ruimte.

In een ruimte waarin zich veel mensen bevinden stijgt het CO2-gehalte snel boven een onacceptabel niveau. Enkel voortdurende ventilatie houdt het CO2-gehalte in een vertrek op een acceptabel niveau. Teveel kooldioxide in de lucht veroorzaakt hoofdpijn, vermoeidheid, benauwdheid en concentratieproblemen. Enkele voorbeelden van ruimten waarin dagelijks grote groepen mensen aanwezig zijn: klaslokaal, kinderdagverblijf, verzorgingstehuis, vergaderruimte. Ook in wachtruimten kan de luchtkwaliteit gedurende een dag sterk verslechteren. Een groot aantal mensen begeeft zich onophoudelijk in een relatief klein vertrek. Een dergelijke drukke wachtruimte vinden we bijvoorbeeld in een ziekenhuis, gemeentehuis en bij de huisarts. In een klein vertrek waarin zich een groot aantal mensen bevindt, is bovendien de kans op besmetting met bacteriën of virussen aanzienlijk. Adequate luchtreiniging is aan te bevelen.

LightAir Ionflow 50 luchtreinigers in de horeca

Lightair Ionflow 50 luchtreinigers verfrissen de lucht in hotels en restaurants. Elke klant verdient een schone hotelkamer met frisse, schone lucht. Onaangename geuren zijn we liever kwijt dan rijk. In een lobby met een aangenaam binnenklimaat voelen mensen zich snel thuis.

In een restaurant wordt men vaak overvallen door een mengelmoes aan geuren. Kooklucht, geuren van sterke kruiden, maar ook geuren van menselijke afkomst. Een neutrale, schone omgeving geeft de beste indruk en nodigt mensen uit om lang in te verblijven. In een frisse zaak blijven bezoekers terugkomen. Een eerste indruk wordt slechts éénmaal gemaakt.

LightAir Ionflow luchtreiniging en ionisatie voor de industrie

Ionflow luchtreinigers worden veelvuldig op grote schaal toegepast in industriële bedrijven. Diverse soorten verontreinigingen bedreigen de luchtkwaliteit voortdurend. Stof, fijn stof en geuren van diverse aard komen vrij tijdens handling, bewerking en opslag van grondstoffen, materialen en producten. Om een grote ruimte fris te houden worden meerdere Ionflow luchtreinigers geplaatst. Met name de Ionflow 50 luchtreiniger die geschikt is voor montage aan het plafond is uiterst geschikt voor industriële omgevingen. Dit type luchtreiniger vormt geen obstakel op de werkvloer en loopt nagenoeg geen risico op beschadigingen door onzorgvuldig gebruik. Vertrekken zoals productieruimten, laboratoria en opslagruimten blijven verzekerd van schone lucht dankzij Ionflow luchtreinigers. Een goede luchtkwaliteit komt zowel de werknemers als de processen én kwaliteit van producten ten goede.

LightAir Ionflow 50 luchtreinigers, de modellen

Een goede fijnstof luchtreiniger en rook luchtreiniger kopen? Een LightAir lucht ionisator verzorgt krachtige ionisatie luchtreiniging! Ultra fijn stof, fijnstof, stof, pollen, bacteriën, schimmels, rooklucht en geuren van rook, sigarettenrook en andere soorten tabaksrook verwijderen met een Lightair ionisatie luchtreiniger.

Lightair heeft vijf verschillende modellen Ionflow 50 luchtreinigers op de markt gebracht: Ionflow 50 Style, Ionflow 50 Evolution (voorheen Ionflow 50 Surface), Ionflow Evolution Gold, Ionflow Signature en Ionflow 50 Solution (voorheen Ionflow 50 Sky). Voor meer informatie over de diverse ionisatoren van Lightair zie de beschikbare modellen vanaf 2016:

LightAir Ionflow 50 Style

Luchtreiniging met Lightair Ionflow 50 Style

LightAir Ionflow 50 Evolution

Luchtreiniging met LightAir Ionflow 50 Evolution

LightAir Ionflow 50 Evolution Gold

Luchtreiniging met LightAir Ionflow 50 Evolution Gold

LightAir Ionflow 50 Evolution Signature

Luchtreiniging met LightAir Ionflow 50 Signature

LightAir Ionflow 50 Solution

Luchtreiniging met LightAir Ionflow Solution

Voor een overzicht van LightAir Ionflow luchtreinigers zie LIGHTAIR IONFLOW LUCHTREINIGING. Een Lightair luchtreiniger kunt u eenvoudig online kopen bij AirSain. Snelle levering uit voorraad!

Luchtreiniging voor woningen, kantoren, industrie

AirSain voor luchtreinigers

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen