Home Luchtkwaliteit Droge lucht Luchtbevochtiger kopen Eerst luchtbevochtigers vergelijken
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtbevochtiger kopen Eerst luchtbevochtigers vergelijken

AIRSAIN VOOR UW LUCHTBEVOCHTIGER!

Bevochtigers vergelijken

Luchtbevochtiger kopen, maar welke?

Elk type luchtbevochtiger kan probleemloos worden ingezet in elk vertrek in huis. Maar welke luchtbevochtiger is nu het meest geschikt voor uw specifieke toepassing? Wat is de beste luchtbevochtiger voor uw toepassing?

Wij adviseren het gebruik van een luchtwasser of koudwaterverdamper indien u op zoek bent naar een luchtbevochtiger voor continu gebruik. Luchtwassers en koudwaterverdampers hebben een laag energieverbruik, lage onderhoudskosten, een lucht reinigende werking en bij deze natuurlijke bevochtiging bestaat geen risico op overbevochtiging. Dit type bevochtiging is ideaal voor woonkamers, slaapkamers, kantoren etcetera.

Stoombevochtiging adviseren wij enkel bij kortstondig gebruik omdat de energiekosten bij langdurig gebruik hoog zijn. Deze luchtbevochtigers zijn dus met name geschikt voor een kort verblijf in een ruimte.

Ultrasone luchtbevochtigers zijn uitermate geschikt voor een snelle verhoging van de luchtvochtigheid. Daarnaast is met dit type luchtbevochtiger een hoge luchtvochtigheid realiseerbaar. De bevochtigers hebben een stille werking en zijn daardoor geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld slaapkamers.

Luchtbevochtiging. Informatie, advies, kopen van luchtbevochtigers

Bij Airsain vindt u zowel luchtbevochtigers voor kleine vertrekken als krachtige bevochtigers voor grote ruimten. Particulieren, bedrijven en instellingen vinden bij Airsain een perfecte oplossing voor het verkrijgen van een aangenaam binnenklimaat. De verschillende luchtbevochtigers zijn eenvoudig online te bestellen. Natuurlijk is persoonlijk contact met één van onze deskundige medewerkers ook mogelijk.

Bezoek onze website en laat u verrassen door het uitvoerige aanbod van apparatuur voor luchtbehandeling. Verzeker uzelf het hele jaar door van een goede luchtkwaliteit in huis én kantoor!

Luchtbevochtigers vergelijken, informatie, advies

AirSain voor bevochtiging!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen