Home Luchtkwaliteit Huis Luchtbevochtigers Boneco koudwaterverdampers
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtbevochtigers Boneco koudwaterverdampers

Boneco koudwaterverdampers vindt u bij AirSain!

Boneco luchtbevochtigers voor natuurlijke verdamping

De koudwaterverdampers van Boneco bevochtigen de lucht net als Boneco luchtwassers door een natuurlijk verdampingsproces van water. Teveel vocht in de lucht is hierdoor niet mogelijk. De luchtvochtigheid blijft automatisch op een gezond niveau. Teveel vocht in de lucht is immers ook niet goed.

Net als een Boneco luchtwasser is een Boneco verdamper geschikt voor langdurige bestrijding van droge lucht. Dit type luchtbevochtiger wordt evenals een airwasher vaak gebruikt voor het verhogen van de luchtvochtigheid in huis en kantoor. Een Boneco koudwaterverdamper voegt vocht toe aan de lucht door gebruik te maken van een verdampingsfilter terwijl Boneco luchtwassers gebruik maken van een schijvenpakket voor bevochtiging. Het verdampingsfilter in de bevochtiger neemt continu water uit het reservoir op. Droge omgevingslucht wordt door het vochtige verdampingsfilter gevoerd. De droge lucht neemt het vocht in zich op en wordt vervolgens weer in de ruimte verspreid. De luchtvochtigheid stijgt snel.

Een Boneco koudwaterverdamper zorgt naast bevochtiging tevens voor reiniging van de lucht. Stof en andere vuildeeltjes blijven in de luchtbevochtiger achter. Voor het behouden van goede bevochtiging dient het verdampingsfilter elke 2-3 maanden vervangen te worden. Ook in dit type Boneco-luchtbevochtiger wordt bacteriegroei in het water voorkomen door het gebruik van de Boneco Ionic Silver Stick (ISS). Een overzicht van de Boneco vochtverdampers:

  • Koud water verdamper Boneco 2241 is geschikt voor luchtbevochtiging in ruimten tot 85 m2. Het verdampingsfilter in deze Boneco E2241 is eenvoudig te vervangen. Deze bevochtiger heeft een laag energieverbruik. De capaciteit van Boneco 2241 is instelbaar door twee standen. Een fraaie Boneco-bevochtiger met een hoge vocht-output. De relatieve luchtvochtigheid is snel weer op peil.

  • Boneco vochtverdamper 2441A heeft een fraai ontwerp dat prestigieuze prijzen heeft gewonnen. De Boneco E2441A is een ware 'eye-catcher', geschikt voor bevochtiging van ruimtes tot 40 m2. Luchtbevochtiger Boneco 2441A schakelt automatisch uit als de voorraadtank leeg is. Deze stijlvolle bevochtiger kan uw 'eigen tintje' aan het binnenklimaat geven door het verspreiden van geurstoffen in de lucht.

  • Koud water verdamper Boneco 2251 is geschikt voor bevochtiging van maar liefst 110 m2. Zoals alle Boneco koudwaterverdampers verwijdert deze Boneco E2251 ook stofdeeltjes en vuildeeltjes uit de lucht. De luchtvochtigheid wordt verhoogd met behulp van 3 standen. De hygrostaat in Boneco 2251 regelt de vochtafgifte. Voldoende vocht in de lucht? De verdamper schakelt automatisch uit! Het display vermeld zowel de ingestelde luchtvochtigheid als de gemeten luchtvochtigheid. Krachtige koud waterverdamper van Boneco!

  • Vochtverdamper Boneco 2641 is voorzien van een antibacterieel verdampingsfilter. Het waterpeil in deze Boneco E2641 is eenvoudig afleesbaar op een indicator. De luchtbevochtiger is geschikt voor bevochtiging in ruimten tot 50 m2. Met 2 standen kan de capaciteit van deze Boneco 2641 geschakeld worden. Zo is bijvoorbeeld in slaapkamers maximale bevochtiging overdag mogelijk en fluisterstille bevochtiging tijdens de nacht.

Voor een overzicht van alle Boneco luchtbevochtigers zie assortiment luchtbevochtigers van Boneco

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen