Home Luchtkwaliteit Kantoor Luchtbevochtiging Venta Ook lucht wassen
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtbevochtiging Venta Ook lucht wassen

Effectieve bevochtiging met Venta luchtbevochtigers

De huidige serie luchtbevochtigers van Venta is het resultaat van ruim 35 jaren ervaring en perfectionering. De luchtbevochtigers en luchtwassers van Venta zijn in deze jaren zodanig grondig ontwikkeld met de huidige Venta techniek als resultaat. Het Venta systeem maakt voor bevochtiging en reiniging van de lucht gebruik van koudwaterverdamping. Venta luchtbevochtigers maken geen gebruik van onhygiënische filterkussens.

Lucht wassen met Venta airwasher

Vervuilde omgevingslucht wordt door lamellen in de Venta luchtbevochtiger gevoerd. Deze lamellen draaien continu door het eenvoudig te vullen waterreservoir. Doordat de lamellen beschikken over een zeer groot oppervlakte, wordt het vocht zeer effectief aan de omgevingslucht afgegeven. Tegelijkertijd blijven zwevende verontreinigingen en geuren in het waterreservoir achter. Luchtbevochtigers van Venta hebben naast een groot bevochtigingsvermogen een reinigend effect op de lucht in uw woning. Met name stof, pollen en vieze geuren zoals bijvoorbeeld koude tabaksrook worden in de Venta Airwasher verzameld. Met een luchtwasser van Venta stijgt de luchtkwaliteit in uw woning aanzienlijk. Gezondheidsklachten ten gevolge van droge lucht verminderen sterk.

Hygiënische bevochtiging met water als luchtfilter

De Venta luchtwassers hebben een zeer hygiënische werking, immers water dient als luchtfilter. Dit water wordt in hoog tempo in de omgevingslucht gebracht. Venta heeft de luchtwasser zodanig eenvoudig geconstrueerd dat het waterreservoir in een handomdraai kan worden bijgevuld. Venta luchtwassers verbruiken geen antikalk patronen en vergen slechts eenvoudig onderhoud. Voor een effectieve en schone luchtbevochtiging is Venta hygiënemiddel verkrijgbaar. Venta reinigingsmiddel houdt uw luchtbevochtiger in topconditie.

Venta onderhoudsmiddelen

Bij ons kunt u naast de Venta luchtwassers alle onderhoudsmiddelen en andere accessoires voor Venta luchtbevochtigers eenvoudig online bestellen.

Venta luchtbevochtiging voor kleine én grote ruimten

Naast luchtbevochtiging voor kleine en middelgrote ruimten met Venta LW15, Venta LW25 of Venta LW45, biedt Venta eveneens een oplossing voor grote ruimten. Voor grote ruimten heeft Venta de Venta Industrie Airwasher ontwikkeld. Dit model van Venta, Venta LW80 airwasher, heeft een hoge bevochtigingscapaciteit en heeft nagenoeg geen onderhoud nodig. De bewezen Venta techniek kan aldus in elke ruimte worden ingezet. U heeft nagenoeg geen omkijken naar het systeem.

Luchtbevochtiging voor kantoor met Venta LW luchtwassers

Venta luchtwassers staan garant voor bevochtiging en reiniging van de omgevingslucht zodat naast een goed woonklimaat ook een perfect werkklimaat kan worden bereikt. Werknemers hebben minder last van concentratieproblemen, hoofdpijn en vermoeidheid indien het vochtgehalte in de lucht op peil is. Door het inzetten van Venta luchtbevochtigers verbetert het prestatievermogen, welzijn en afweer tegen verkoudheid en ziekten.

Venta besteedt veel aandacht aan het ontwerpen van duurzame, robuuste luchtbevochtigers. De bevochtigers zijn niet storingsgevoelig en geschikt voor 24-uurs werking.

Uw Venta luchtbevochtiger eenvoudig online kopen

Wij adviseren u graag welke Venta luchtbevochtiger voor u het meest geschikt is. Korte levertijden en prima service zullen van u een tevreden Venta gebruiker maken.

Voor meer informatie of bestellen van Venta luchtbevochtigers en onderhoudsmiddelen zie: Luchtbevochtigers Venta LW15, Venta LW25, Venta LW45, Venta LW80.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen