Home Luchtkwaliteit Huis Luchtdroger Huis Opslag Industrie Bouw Verhuur Zwembad
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtdroger Huis Opslag Industrie Bouw Verhuur Zwembad

AIRSAIN VOOR UW LUCHTDROGER EN INDUSTRIËLE LUCHTDROGER!

Ontvochtiging voor huis, opslag, industrie, bouw, verhuur, zwembad

Hoge luchtvochtigheid, problemen met vocht in woning

Het zijn vochtige maanden! Op een paar warme weken na kenmerkt deze zomer zich vooral door de hoeveelheid neerslag. Deze bovengemiddelde regenval in combinatie met een temperatuur van 20 – 25 °C resulteert in een hoge luchtvochtigheid. Al maandenlang hebben we te maken met een hoog vochtgehalte van de lucht. Bij hogere temperaturen zorgt een hoge relatieve vochtigheid voor een benauwd gevoel.

Behalve dit vervelende benauwde gevoel zien we ook dat het overschot van vocht in de lucht voor problemen in huis zorgt. Op vochtige plaatsen in huis zoals keuken, kelder en badkamer, vindt schimmelgroei sneller plaats dan normaal. Deze vochtproblemen in huis nemen snel toe als gevolg van de niet aflatende hoge luchtvochtigheid.

Stank en ongedierte door hoge vochtigheidsgraad

Een ander opvallend gevolg van de hoge luchtvochtigheid is een toename van ongedierte in huis zoals pissebedden, spinnen en zilvervisjes. Dit ongedierte houdt van warme, donkere en vochtige plaatsen in huis. In veel hoeken en beschutte plaatsen in huis vinden we spinnenwebben en kruipend ongedierte. De hoge vochtigheidsgraad in huis veroorzaakt ook een muffe, vieze lucht. Deze stankoverlast door de hoge luchtvochtigheid wordt veroorzaakt door de snelle groei van schimmels en bacteriën.

Vochtproblemen voorkomen met luchtontvochtiging

Bij dergelijke vochtproblemen adviseren wij het gebruik van een luchtdroger voor het verkrijgen van droge lucht. Tijdige ontvochtiging voorkomt het ontstaan van vochtproblemen zoals schimmelgroei, het ontstaan van vochtplekken en aantasting van het meubilair en andere houten materialen in huis.

Vochtmeters voor meten luchtvochtigheid

De luchtvochtigheid in uw woning kunt u eenvoudig meten met een vochtmeter. Wellicht dat u niet vaak bent stilgestaan bij de actuele luchtvochtigheid in huis. Maar als u weet dat veel vochtproblemen in huis ontstaan door deze hoge luchtvochtigheid, is het zeer zinvol om meer inzicht in deze vochtwaarde te krijgen. Sinds jaren meten we massaal de actuele temperatuur in huis. Het meten van de luchtvochtigheid in huis neemt nu ook gestaag toe omdat steeds meer mensen inzien dat een goede vochtcontrole in huis ernstige vochtproblemen voorkomt.

Kopen van de juiste luchtdroger

Het kopen van een luchtdroger hoort niet gepaard te gaan met eindeloos zoeken en bestuderen van het juiste apparaat met voldoende droogcapaciteit. Op de website van AirSain vindt u diverse luchtdrogers overzichtelijk weergegeven met de juiste capaciteit voor ontvochtiging. U kunt eenvoudig zien voor welke ruimte elke luchtdroger geschikt is.

Luchtdrogers voor opslag en industrie

Vochtproblemen in huis zijn te verhelpen door het inzetten van kleine, mobiele luchtdrogers. Voor het beheersen van de luchtvochtigheid in bedrijven is echter een hogere ontvochtigingscapaciteit nodig. Speciaal voor het ontvochtigen van grote bedrijfsruimten en magazijnen heeft AirSain een groot aanbod industriële luchtdrogers. Er is keuze tussen mobiele luchtdrogers en grote, vaste luchtdrogers voor permanent ontvochtigen. Voor het behouden van kwaliteit en voorkomen van vochtschade door condens, rot en schimmel worden deze grote luchtdrogers ingezet om een constante luchtvochtigheid te realiseren. Fral luchtdrogers zijn geschikt voor industriële toepassingen. Krachtige luchtdrogers, robuust uitgevoerd en overal inzetbaar.

Kleine luchtdrogers en grote luchtdrogers

In elke ruimte kan zeer eenvoudig droge lucht worden verkregen dankzij het brede assortiment luchtdrogers van Amcor, DeLonghi, Fral, Dryfast, Gree en Meaco. De capaciteit voor ontvochtiging begint al bij 10 liter vocht per dag in een ruimte van 66 m2 en kleiner. Grote, vaste luchtdrogers van Fral zijn in staat tot verwijdering van maar liefst 980 liter vocht per dag uit een ruimte van 4000 m2. Deze professionele luchtdrogers zijn geschikt voor industriële toepassingen zoals productiebedrijven, magazijnen, scheepvaart etc. Tussen deze twee uitersten van ontvochtiging vindt u een groot aantal modellen luchtdrogers met een capaciteit voor ontvochtiging die perfect is voor uw ruimte.

Luchtontvochtiging met luchtdrogers en bouwdrogers

Voor ontvochtiging van een kleine slaapkamer of kelder tot professionele ontvochtiging van grote loodsen en productiebedrijven. AirSain is uw specialist voor optimale luchtontvochtiging. Kleine luchtdrogers, professionele bouwdrogers, adsorptie luchtdrogers, industriële luchtdrogers en luchtdrogers voor zwembaden. Voor elke ruimte met een te hoge relatieve luchtvochtigheid heeft AirSain de geschikte luchtdroger in huis.

Luchtontvochtiging voor huis en bedrijf

Effectieve ontvochtiging bij u thuis voorkomt vervelende vochtproblemen die hersteld moeten worden. Elk vochtprobleem is er een teveel als u weet dat voorkomen ervan eenvoudig is. Zowel bedrijven als particulieren vinden bij AirSain een uitvoerig aanbod luchtdrogers voor kleine, middelgrote en grote ruimten.

Tijdens aanschaf van de geschikte luchtdroger krijgt u naar wens uitgebreid advies op maat! Uw specifieke ruimte verdient de aandacht van de deskundigheid van AirSain. Welke luchtdroger is geschikt? Vraag gerust vrijblijvend advies over de mogelijkheden van ontvochtiging!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen