20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Vochtprobleem Luchtdroger kopen voor ontvochtiging op maat
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtdroger kopen voor ontvochtiging op maat

AIRSAIN VOOR UW LUCHTDROGER!

Luchtdroger verhelpt vochtproblemen

Het is goed te weten dat er laagdrempelige oplossingen voor vochtproblemen zijn. Luchtdrogers zijn flexibel inzetbaar en bezitten grote capaciteiten om het vocht in uw woning snel te verwijderen. Er zijn zowel luchtdrogers verkrijgbaar voor kleine en grote ruimten. Kleine drogers verwijderen enkele liters vocht per dag uit de lucht totdat na verloop van tijd een lager vochtevenwicht bereikt is. Bij deze verlaagde hoeveelheid vocht in de lucht, stopt de aantasting van materialen en inboedel.

Luchtdrogers voor woningen

Middelgrote luchtdrogers verwijderen 10 - 20 liter vocht per dag uit uw huis. Dit is een zeer effectieve vochtverwijdering. In de praktijk blijkt dat deze hoeveelheden vocht afgevoerd worden in een vochtige woning met gemiddelde afmetingen. Luchtdrogers die geschikt zijn voor grote ruimten, zijn in staat om 150 - 200 liter vocht per dag uit de lucht van één (of meerdere) ruimten te verwijderen. Deze hoeveelheden gelden bij een temperatuur van 20 graden Celsius en een RV van 60%. Bij hogere temperaturen en een hogere relatieve luchtvochtigheid is de ontvochtigingscapaciteit zelfs nog groter.

 

Zie ook

Luchtdroger kopen, welke luchtdroger is geschikt?

Voor het ontvochtigen van een kleine ruimte zoals een kelder, badkamer, woonkamer, slaapkamer zie: Luchtdrogers voor kleine ruimten.

Voor het ontvochtigen van een middelgrote ruimte zoals een winkelruimte of opslagruimte zie: Luchtdrogers voor middelgrote ruimten.

Voor het ontvochtigen van een grote ruimte zoals een bedrijfshal, opslagloods, scheepsruim zie: Luchtdrogers voor grote ruimten.

Voor het ontvochtigen van een zwembadruimte zie: Luchtdrogers voor zwembaden.

Voor ontvochtigen in een ruige omgeving zoals een bouwproject, op de productievloer, renovatieprojecten zie: Luchtdrogers voor de bouw /bouwdrogers.

Met name Fral luchtontvochtigers en bouwdrogers zijn uitermate geschikt voor verhuur. Luchtdrogers voor de verhuursector zijn stootvast, makkelijk verplaatsbaar en geschikt voor zeer intensief gebruik.

Vocht verwijderen met een luchtdroger, snel en eenvoudig

Voor elke ruimte is een geschikte luchtdroger verkrijgbaar. De kosten voor aanschaf en gebruik van een luchtdroger zijn vaak slechts een fractie van de kosten van bouwkundige aanpassingen. In specifieke gevallen is het zelfs mogelijk dat de ontvochtiger slechts tijdens enkele vaste perioden in een jaar werkzaam moet zijn. Vooral in het voorjaar en najaar moet de luchtdroger ingeschakeld zijn. Tijdens deze perioden worden zeer hoge vochtgehalten in huizen gemeten. Door de geografische ligging (vochtrijke omgevingen) van uw huis kan een permanente werking van de luchtdroger het vochtgehalte in huis op een acceptabel niveau houden.

Luchtdrogers vergelijken

Vergelijken van luchtdrogers kunt u eenvoudig bij AirSain. Welke luchtdroger is geschikt? Kies ik het best voor een kleine luchtdroger, een bouwdroger, adsorptiedroger of toch een vaste luchtdroger?

Voorkom een vochtprobleem op eenvoudige wijze! Laat u informeren welk type luchtdroger het meest geschikt is voor uw specifieke situatie. AirSain adviseert u graag.

AirSain voor een uitgebreid assortiment luchtdrogers!

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Prachtig product en perfecte service!”
Dennis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies