Ecor DH8500EW Luchtontvochtiger

De Ecor DH8500EW is voorzien van een digitale hygrostaat en geschikt voor het ontvochtigen van een grote ruimte.

De Ecor DH8500EW is voorzien van een digitale hygrostaat en geschikt voor het ontvochtigen van een grote ruimte.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Ecor DH8500EW Luchtontvochtiger

De ontvochtiger is voorzien van een digitaal controlesysteem voor optimale bewaking van de relatieve vochtigheid. De functies zijn toegankelijk via het besturingspaneel aan de bovenzijde van de droger.

De ontvochtiger verlaagt de relatieve vochtigheid door de aangezogen lucht langs een gekoelde warmtewisselaar te leiden. De afgekoelde lucht verliest het opgenomen vocht en dit wordt via een afvoerslang afgevoerd. De gedroogde lucht wordt vervolgens langs een laatste warmtewisselaar geleidt waar de lucht wordt opgewarmd en opnieuw in de ruimte wordt geblazen.

Met de 'HUMIDITY ADJUST' toets wordt het gewenste niveau van de relatieve vochtigheid gekozen, 40% RV, 50% RV, 60% RV, 70% RV of continu ontvochtigen. Op het display wordt de actuele relatieve vochtigheid getoond en door op de toets 'TEMP' te drukken wordt tijdelijk de temperatuur in de ruimte getoond.

De ventilator kan worden ingesteld op 2 standen, 'Lo' of 'Hi'. Middels de toets 'Timer' schakelt de ontvochtiger na de ingestelde tijdsduur automatisch uit.

De Ecor DH8500EW kan aan de muur worden gemonteerd met wandbeugels (optie) of op de vloer worden geplaatst.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-