15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Vochtige lucht Luchtontvochtigers
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies

Luchtontvochtigers

Sorteer op

Luchtontvochtigers verlagen de relatieve vochtigheid. Een goede luchtvochtigheid ligt rond de 50%. Bij een te hoge relatieve luchtvochtigheid heerst een slechte luchtkwaliteit. Dit uit zich onder andere in muffe en bedompte lucht, condens, schimmelvorming, vochtige muren en vochtplekken. Bij AirSain kunt u luchtontvochtigers voor alle toepassingen kopen, voor woningen, bedrijfsruimtes en openbare ruimtes.

Merken

Luchtontvochtigers in alle maten

Een kleine ontvochtiger is ideaal voor het ontvochtigen van slaapkamer, badkamer, woonkamer, kantoor, garage en kelder in uw woning, maar ook van uw boot, woonboot, caravan, wasruimte of vakantiewoning. Last van vocht in huis? AirSain heeft een ruime keuze luchtdrogers voor vochtbestrijding op maat!

Middelgrote luchtontvochtigers verwijderen 10 - 20 liter vocht per dag uit het binnenklimaat. In de praktijk blijkt dat deze hoeveelheden vocht afgevoerd worden in een vochtige woning met gemiddelde afmetingen.

Een professionele / industriële luchtontvochtiger brengt in professionele, commerciële en openbare ruimtes de luchtvochtigheid snel onder controle. De luchtontvochtigers hebben een subtiele aanblik door het nauwgezette ontwerp. Om deze reden doen ze geen afbreuk aan esthetische omgevingen zoals woningen, kantoren, winkels, musea, bibliotheken en magazijnen. Deze mobiele luchtdrogers zijn makkelijk verplaatsbaar dankzij de aanwezige zwenkwielen.

Voor elke droogklus de juiste ontvochtiger

Last van vochtige lucht? Lucht ontvochtigen in een badkamer, kelder of kruipruimte? Lucht ontvochtigen in een opslaghal, koelcel of zwembad? Voor elke droogklus heeft AirSain de juiste ontvochtiger. Er zijn verscheidene luchtontvochtigers verkrijgbaar voor het bestrijden van vochtige lucht in diverse ruimtes, van vochtige kelders tot grote winkelpanden en industrie.

Duurzame vochtbestrijding begint bij het kiezen van een goede luchtontvochtiger. Vochtproblemen zoals condens, schimmels en vochtplekken behoren snel tot het verleden!

15 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Zeer correct advies gekregen. Dank!”
Piet
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
(text not found: contactBlockImageAlt)
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 15 jaar expertise Oprecht advies