Luchtontvochtigers boot

Sorteer op:

Wilt u condens, vocht en schimmel in uw boot voorkomen? Gebruik dan een Adsorptiedroger. Dit model luchtontvochtiger droogt de lucht met behulp van een adsorptiemiddel. Een Adsorptiedroger is perfect voor het ontvochtigen van onverwarmde ruimtes zoals uw boot.

Wil u graag meer advies? Neemt u vooral contact op met een van onze specialisten.


Lees meer

De beste luchtontvochtigers voor schepen en jachten

Adsorptiedrogers zijn de beste luchtontvochtigers voor schepen en jachten. De luchtdrogers functioneren perfect bij lage temperaturen. Tijdens ontvochtiging laten ze de omgevingstemperatuur een paar graden stijgen wat op het water aangenaam is. Adsorptiedrogers produceren schone, droge lucht wat het binnenklimaat in de boot prettig maakt. Maar de belangrijkste reden voor het plaatsen van een luchtontvochtiger is het voorkomen van condensatie en schimmel, en bescherming bieden aan vochtgevoelige materialen en instrumenten in uw boot.

Condensvorming en schimmelvorming

Vocht is de grootste vijand in uw boot of jacht. Vocht tast het interieur aan door condensvorming en schimmelvorming. Kwetsbare elektronica en meetinstrumenten zijn gevoelig voor langdurige blootstelling aan vocht. Roestvorming bedreigt motoronderdelen en de structuur van het vaartuig. De levensduur van materialen, machines, gereedschappen en interieur verlengt u door binnentredend vocht zoveel mogelijk te verwijderen. Onze adsorptiedrogers realiseren dit voor u.

Onafgebroken luchtontvochtiging

Het vocht is aanwezig in de vorm van een hoge luchtvochtigheid en in de vorm van condens dat op koude oppervlakken ontstaat. Een adsorptiedroger verwijdert het vocht door het aan de omgevingslucht te onttrekken. De doorlopende werking van de luchtontvochtiger laat materialen drogen, en houdt ze droog. Een adsorptiedroger met een vaste waterafvoer maakt het mogelijk dit proces voortdurend te laten voortgaan zonder dat uw handelingen nodig zijn. Automatische luchtontvochtiging beschermt onafgebroken uw kostbare bezit!

Luchtontvochtigers met wandbevestiging

In schepen en jachten is vaste montage van een luchtontvochtiger aan te bevelen. Een groot aantal van onze adsorptiedrogers biedt deze mogelijkheid. Het apparaat is zelf geschikt voor wandmontage of  er is een muurbeugel beschikbaar voor eenvoudige montage. Na aansluiten van de afvoerslang heeft u de perfecte voorziening voor ontvochtiging aan boord. Omdat een adsorptiedroger een stille werking heeft, ervaart u geen hinderlijk geluid van het apparaat.

Boot ontvochtigers van de beste merken

Airsain levert uitsluitend adsorptiedrogers van de beste merken voor ontvochtiging bij koude omstandigheden. De door ons gevoerde merken bieden uitstekende prestaties en zijn gemaakt voor intensieve omstandigheden. Na aanschaf van een van onze boot ontvochtigers is de aandacht die u moet bieden aan ontvochtiging voortaan minimaal. De luchtontvochtiger neemt al uw zorgen over condens, schimmels, roest en muffe geuren weg. Met een adsorptiedroger beheerst u de luchtvochtigheid aan boord. Tijdens de winterstalling beschermt het apparaat het vaartuig zodat u in het voorjaar geen grote onderhoudswerkzaamheden hoeft te verrichten. Direct genieten op het water!