20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Vochtprobleem Luchtontvochtigers Meaco tegen vocht in huis
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtontvochtigers Meaco tegen vocht in huis

Bij AirSain vindt u de ideale ontvochtiger!

Vochtproblemen in huis aanpakken met Meaco luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers, bouwdrogers, zwembadontvochtigers, industriële ontvochtigers en adsorptiedrogers. Al jarenlang is AirSain het vertrouwde adres voor alle soorten luchtontvochtigers voor gebruik in huis, kantoor, zwembad, bouw en industrie. Het ruime assortiment is nu uitgebreid met Meaco luchtontvochtigers. Er wordt onderscheid gemaakt tussen Meaco luchtontvochtigers voor diverse doeleinden: ontvochtiging in huis, ontvochtiging voor commerciële ruimten en ontvochtigen bij lage temperaturen.

Voor het bestrijden van vochtproblemen in huis kunt u de Meaco 10L luchtontvochtiger of Meaco 20L luchtontvochtiger inzetten. Beide ontvochtigers bezitten voldoende ontvochtigingscapaciteit voor het ontvochtigen van diverse ruimtes in huis. Meaco 10L is een kleine luchtontvochtiger die geschikt is voor flats en kleine woningen. Meaco 20L is geschikt voor ontvochtiging van een ruimer huis met diverse kamers.

Luchtontvochtiger Meaco 10L voor ontvochtiging in een kleine woning

Speciaal voor kleine huizen, flats, en appartementen is luchtontvochtiger Meaco 10L uiterst geschikt. Deze luchtontvochtiger heeft een maximale capaciteit voor ontvochtiging van 10 liter per dag. Ideaal voor het verwijderen van vocht uit badkamers, kleine woonkamers, kelders, souterrains en wasruimten. De luchtontvochtiger voorkomt condens op de ramen door het onttrekken van vocht aan de lucht. Wasgoed drogen gaat sneller dankzij het inzetten van een kleine ontvochtiger als deze Meaco 10L.

Een kleine luchtontvochtiger in huis plaatsen is niet alleen praktisch. Het drogen van een vochtig huis bevordert ook de kwaliteit van het leefklimaat. Te veel vocht in huis veroorzaakt schimmelgroei, condens, houtrot en overlast van insecten en andere soorten ongedierte. Het verlagen van de luchtvochtigheid is hét advies bij dergelijke vochtproblemen.

Deze Meaco 10L luchtontvochtiger draagt bij aan een gezond binnenklimaat in een kleine woning, flat of appartement. Het is een compacte, lichtgewicht ontvochtiger met een stille werking. De luchtontvochtiger verwijdert overtollig vocht uit huis dat verantwoordelijk is voor condensatie en schimmel. Vochtige lucht wordt in de luchtontvochtiger gezogen die het vocht uit de lucht haalt. Het vocht wordt opgevangen in een eenvoudig te legen waterreservoir. De droge lucht - met een lagere luchtvochtigheid - wordt opnieuw in de lucht verspreid. De lucht bevat niet alleen minder vocht, maar heeft ook een hogere temperatuur.

Luchtontvochtiger Meaco 20L en Meaco Platinum 20 voor het ontvochtigen van een grote woning

MEACO PLATINUM 20 energiezuinige luchtontvochtiger: Winnaar BEST BUY in Which? Magazine UK!

Voor ontvochtiging in een grotere woning kunt u gebruik maken van de luchtontvochtiger Meaco 20L of de luchtontvochtiger Meaco Platinum 20. Deze energiezuinige ontvochtiger bezit een controlesysteem voor vocht waarmee de optimale luchtvochtigheid in huis wordt verkregen en behouden. Krachtige luchtontvochtiging met een laag stroomverbruik! Als de ingestelde luchtvochtigheid is bereikt, schakelt de luchtontvochtiger zichzelf uit. De ventilator blijft vervolgens nog 5 minuten draaien zodat de luchtvochtigheid gestabiliseerd blijft. Elke 30 minuten schakelt de luchtontvochtiger zijn ventilator even in en meet de luchtvochtigheid in huis. Pas als er weer te veel vocht in huis aanwezig is, schakelt de luchtontvochtiger automatisch over op luchtontvochtiging. Deze manier van ontvochtigen is energiezuinig en bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Niet alleen lucht ontvochtigen maar ook lucht reinigen met deze Meaco 20L. De luchtontvochtiger heeft een anti-bacterie filter voor luchtreiniging. De zilver-nano coating van het filter doodt bacteriën die in contact komen met het luchtfilter in de luchtontvochtiger.

Luchtontvochtiger Meaco 20L is een stille ontvochtiger. Al bij een laag geluidsnivo wordt een grote hoeveelheid vocht uit huis verwijderd. Slechts 46 dB voor krachtige ontvochtiging! Meaco 20L heeft een fraaie vormgeving en is makkelijk te verplaatsen dankzij zijn lage gewicht en de handige draagarm. De luchtontvochtiger stopt automatisch met ontvochtigen als het waterreservoir vol is. Meaco 20L is een ideale luchtontvochtiger voor een comfortabel, droog huis.

Voor een overzicht van alle luchtontvochtigers zie: AirSain luchtontvochtigers.

Meer lezen over luchtontvochtigers?

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies