Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Blueair DustMagnet 5210i - Luchtreiniger

Blueair DustMagnet 5210i - Luchtreiniger

De Blueair DustMagnet™ 5210i luchtreiniger vangt 99% van het stof in de lucht op voordat het zich vestigt op vloeren en oppervlakken. De DustMagnet™ -technologie, waarvoor patent is aangevraagd, trekt krachtig stofdeeltjes in de lucht aan als een magneet dankzij de combinatie van de unieke luchtstroom en statisch geladen voorfilters. De DustMagnet™ luchtreiniger is ook uitgerust met Blueair's gepatenteerde HEPASilent™ -filtratie technologie die niet alleen ziektekiemen doodt, maar ook effectief fijne deeltjes vasthoudt, waardoor de kamer stilletjes wordt gevuld met meer schone lucht.

De Blueair DustMagnet™ 5210i luchtreiniger vangt 99% van het stof in de lucht op voordat het zich vestigt op vloeren en oppervlakken. De DustMagnet™ -technologie, waarvoor patent is aangevraagd, trekt krachtig stofdeeltjes in de lucht aan als een magneet dankzij de combinatie van de unieke luchtstroom en statisch geladen voorfilters. De DustMagnet™ luchtreiniger is ook uitgerust met Blueair's gepatenteerde HEPASilent™ -filtratie technologie die niet alleen ziektekiemen doodt, maar ook effectief fijne deeltjes vasthoudt, waardoor de kamer stilletjes wordt gevuld met meer schone lucht.

289,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Inclusief AirSain Support
  Ook na uw aankoop kunt u terugvallen op de experts van AirSain:
  - Extra aandachtspunten rondom veilig en betrouwbaar gebruik.
  - Persoonlijke uitleg over optimaal gebruik, via de telefoon of bij ons Adviescentrum.
  - Ondersteuning van onze eigen Technische dienst.
 • Gratis Hygrometer
  Bij dit product ontvangt u een TFA hygrometer t.w.v. € 23,90 gratis.
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 35 m2 reinigen
 • Luchtreinigingstechniek: Filters
 • Hepa filter

Productbeschrijving: Blueair DustMagnet 5210i - Luchtreiniger

Met een handig bovenblad dat ook dienst doet als bijzettafel, is de DustMagnet™ luchtreiniger ontworpen om in je huis op te gaan als een prachtig Scandinavisch meubelstuk. Je hoeft je luchtreiniger niet te verbergen, plaats hem overal waar deze het meest effectief zal zijn. Bedien en houdt eenvoudig de luchtkwaliteit in de gaten via de Blueair app. Besteed minder tijd aan schoonmaken en houdt meer tijd over om te genieten!

 

DustMagnet™ -technologie vangt stof voordat het neerdaalt

Het dubbele uitlaatsysteem laat schone lucht onder een precieze hoek ontsnappen, deze unieke luchtstroom veroorzaakt een wervel effect in de kamer ontstaat waardoor stofdeeltjes in de lucht geclusterd worden. Het dubbele aanzuigsysteem trekt deze stofclusters aan voordat deze zich op vloeren en oppervlakken nestelen. Statisch geladen voorfilters werken als een magneet en trekken de negatief geladen stofdeeltjes aan en houden ze vast. De voorfilters zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze duurzaam en gemakkelijk schoon te maken zijn, slechts met een simpele beweging van een stofzuiger. De voorfilters en hoofdfilters zijn gemakkelijk uitneembaar door de filterbox aan het achterpaneel eruit te trekken.

 

HEPASilent™-technologie genereert meer schone lucht, met minder lawaai en energie

Onze unieke filtratietechnologie die we HEPASilent ™ noemen, onderscheidt de luchtreinigers van Blueair. De combinatie van elektrostatische en mechanische filtratie stelt ons in staat om filters te gebruiken die minder compact zijn en minder luchtdruk nodig hebben dan traditionele HEPA-filters zonder prestatieverlies: ze leveren stilletjes meer* schone lucht tegen een hogere snelheid en energie-efficiëntere luchtreinigers.

* HEPASilent ™ -technologie combineert mechanische en elektrostatische filtratie om een ​​hogere Clean Air Delivery Rate (pCADR) voor deeltjes te bieden dan conventionele methoden waarbij alleen mechanische filtratie wordt gebruikt (bij hetzelfde toerental op de ventilator en energieverbruik van 18,3 W). Gebaseerd op CADR-tests voor deeltjes volgens de GB / T18801-2015-norm

 

Luchtkwaliteitsindicator met Automodus

De Dustmagnet is eenvoudig te bedienen door middel van twee knoppen voor aan/uit en de ventilatorsnelheid. Led indicators geven in een oogopslag de Wifi verbinding, filtervervanging, ventilatorsnelheden, automodus en nachtmodus aan. Uitgerust met een slimme sensor die de luchtkwaliteit omstandigheden in realtime bewaakt en zich automatisch aanpast om prestaties te optimaliseren en schone lucht in je huis te garanderen. De luchtkwaliteit wordt gemeten aan de hand van de concentratie fijn stof (PM2,5) in de binnenlucht. DustMagnet™ is uitgerust met een LED-luchtkwaliteitsindicator (AQI) die een kleurenschaal gebruikt om de luchtkwaliteit omstandigheden te identificeren als uitstekend, goed, matig, vervuild of zeer vervuild.

 

Ontworpen om op te gaan in je huis.

Maak van je luchtreiniger een statement in plaats van een doorn in het oog die je probeert te verbergen. Strak Scandinavisch design met een handig bovenblad dat ook dienst doet als bijzettafel. Deze luchtreiniger past perfect in je inrichting en zorgt voor de meest effectieve verwijdering van vervuilende deeltjes.

 

Haal het maximale uit je luchtreiniger in combinatie met de Blueair-app.

Bluetooth zorgt voor een constante monitoring van het reinigingsproces, in de Blueair app kun je alles volgen. De gebruiker heeft een overzicht van de voortgang van de luchtreiniging en de geschatte tijd totdat de lucht in de kamer schoon is, dit alles dankzij het unieke Blueair-algoritme dat meerdere parameters in constant bijhoudt. De speciale filterpagina in de app geeft altijd de levensduur van het filter weer. Het zal je ook begeleiden bij het bestellen van een nieuw filter en het vervangen ervan. Je krijgt gepersonaliseerde wekelijkse rapporten, waarbij de belangrijkste luchtkwaliteit indexen en -grafieken op één plaats worden samengebracht. Deze informatie kan heel geruststellend zijn als je je zorgen maakt over de gezondheid van jezelf of je huisgenoten.

 

Stembediening

Je kunt ook met de luchtreiniger praten via Amazon Alexa; Slimme luidsprekers van Tmall Genie of Google Home. Dit is, naast de handmatige bediening en via de Blueair app, een derde handige bediening mogelijkheid.

 

Kenmerken van de Blueair Dustmagnet 5210i :

- 5 luchtwisselingen per uur in een kamer van 21m2

- Bij een kamer van 35m2 elke 20 minuten 1 luchtwisseling

- CADR: rook/stof/pollen 250m3/uur (147 cfm)

- Geschikt voor middelgrote woonruimtes als woon- en slaapkamers

- Luchtstroom veroorzaakt stofclusters, welke aangezogen worden en opgevangen

door de statisch geladen voorfilters

- Eenknopsbediening voor drie ventilator snelheden en automodus

- Nachtmodus (licht wordt automatisch gedimd)

- Deeltjes sensor meet de luchtkwaliteit, aangeven middels een multi-kleuren LED -indicator

- Unieke Blueair HEPASilentTM-filtertechnologie, deeltjes en koolstoffilter, 2 filters (S) meegeleverd.

- Voorfilters van RVS, positief geladen, eenvoudig te reinigen

- Wifi connected, spraakbediening mogelijk via Blueair app, Amazon Alexa, Tmall Genie en Google Home

- Energiezuinig (0 - 26 W)

- Erg stil in gebruik (30 - 56 dBA)

- Indicator voor filtervervanging (tot 12 maanden)

- Gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden

- Door derden getest, AHAM en Energy Star

- Afmeting 53,5 x 29 x 29 cm

- Gewicht 1,7 kg

- 2 jaar garantie

Specificaties: Blueair DustMagnet 5210i - Luchtreiniger

Werking
Functies Luchtreiniger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Luchtreiniger geschikt voor 35 m2 reinigen
Luchtbehandeling 147 m3 per uur
Luchtreinigingstechniek Filters
Type filter Hepa
Eigenschappen
Minimaal geluidsniveau 23 dB
Geluidsniveau 47 dB
Plaatsing Vloermodel
Behuizing materiaal Kunststof
Sensoren ● Stof
● Geur/gas
● Vocht
Keurmerk CE
Energie
Energieverbruik (minimaal) 5 Watt
Energieverbruik (maximaal) 22 Watt
Fysieke eigenschappen
Breedte 29 cm
Diepte 29 cm
Hoogte 53.5 cm
Gewicht 4.5 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 2

Onderdelen & accessoires voor: Blueair DustMagnet 5210i - Luchtreiniger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-