Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Coway AP 0509DH - Luchtreiniger

Coway AP 0509DH - Luchtreiniger

Filters voor Coway AP-0509DH los te bestellen.

De Coway AP-0509DH is uitgerust met het unieke Coway luchtreinigings-systeem bestaande uit een fijnstoffilter, geurfilter en HEPA-filter. De AP-0509DH is een compacte luchtreiniger die dankzij het minimalistische ontwerp in elk interieur past. Coway luchtreinigers voor efficiënt en elegant lucht reinigen!

Filters voor Coway AP-0509DH los te bestellen.

De Coway AP-0509DH is uitgerust met het unieke Coway luchtreinigings-systeem bestaande uit een fijnstoffilter, geurfilter en HEPA-filter. De AP-0509DH is een compacte luchtreiniger die dankzij het minimalistische ontwerp in elk interieur past. Coway luchtreinigers voor efficiënt en elegant lucht reinigen!

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Coway AP 0509DH - Luchtreiniger

Filters voor Coway AP-0509DH los te bestellen.

De Coway AP-0509DH is een gebruiksvriendelijke en compacte luchtreiniger met een uniek design (winnaar 2009 Reddot Design Award). Dankzij het stijlvolle en slanke design maar ook dankzij zijn geruisloze effectieve werking is de HEPA luchtreiniger Coway AP-0509DH zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kantoren of praktijken maar ook in woonkamers en zelfs slaapkamers. Het lage energieverbruik en de lange levensduur van de filters maken gebruikskosten gering. De luchtreiniger kan constant functioneren tegen lage kosten. De lucht wordt optimaal gereinigd.

De Coway AP-0509DH is dankzij zijn unieke HEPA-filter systeem effectief tegen huisstofmijt, pollen en geuren en ondersteunt bij allergie of hooikoorts.

De Coway AP-0509DH is voorzien van het unieke Coway luchtreinigings-systeem

Luchtreiniging met HEPA-filters is één van de meest effectieve vormen van luchtreiniging tegen verschillende soorten vervuilingen zoals bijvoorbeeld fijnstof, pollen, allergenen maar ook onaangename geuren of giftige gassen.

Effectieve luchtreiniging met een filtersysteem van 3 filters

Het Pre-filter, is een wasbaar voorfilter voor het verwijderen van grove stofdeeltjes, haren en schilfers van bijvoorbeeld huisdieren. Wanneer dit filter tijdig wordt gereinigd kan het de levensduur van de achterliggende filters aanzienlijk verlengen. Dit filter kan worden gereinigd met water. Het Pre-filter hoeft niet vervangen te worden.

Het Medium Deodorization filter, voor het neutraliseren van sigarettenrook, giftige stoffen en andere vieze of ongewenste geuren. Ook dit filter vangt stofdeeltjes op voor een langere levensduur van het achterliggende filter. Het Deodorization filter kan 25 keer eenvoudig worden gereinigd met een stofzuiger. Het Medium Deodorization filter heeft een levensduur van 1 jaar.

Het HEPA-filter elimineert virussen, bacteriën en andere micro-organismen tot wel 99,97%. Ook filtert het HEPA-filter alle onzichtbare (fijn)stofdeeltjes en rook. Het filter is voorzien van een speciale laag die alle micro-organismen onschadelijk maakt. Het filter kan worden gereinigd met de stofzuiger. Het HEPA-filter heeft een levensduur van 3 jaar.

Let op: In ruimten waar veel gerookt wordt zullen de filters eerder aan vervanging toe zijn.

Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Veilig, betrouwbaar en energiezuinig

 

Geoptimaliseerde luchtstroom

Het innovatieve ontwerp van de ventilator en de luchtkanalen vermindert de ruimte rond de ventilator waardoor een slanker, efficiënter ontwerp en een maximale luchtstroom kan worden gecreëerd.

Stille werking

Dankzij de speciaal ontworpen Coway ventilator, brede lucht in- en uitlaten en automatische dimfunctie heeft de AP-0509DH een fluisterstille werking en is dus in vrijwel elke ruimte inzetbaar.

Economisch gebruik, Reset functie

De reset functie geeft tijdig aan dat de filters gereinigd of vervangen dienen te worden. Als de filters vervangen of gereinigd zijn moet de resetknop ingedrukt worden zodat de filtervervangings-indicator teruggezet wordt op nul.

 

BAF Seal of Approval

De BAF (British Allergy Foundation) Seal of Approval is een certificatie voor producten die aangetoond allergenen tegen gaan, verminderen of zelfs verwijderen. Dit certificaat wordt afgegeven door de Britisch Allergy Foundation, de Britse belangenbehartiger van consumenten met een allergie.

 

Coway luchtreinigers voor krachtig en elegant lucht reinigen!

Standaard meegeleverde accessoires: Coway AP 0509DH - Luchtreiniger

  • 1 x Coway AP 0509DH Filterset

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-