Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers Coway AP 1009CH - Luchtreiniger

Coway AP 1009CH - Luchtreiniger

Luchtreiniger Coway AP-1009CH is uitgerust met het unieke Coway luchtreinigings-systeem bestaande uit een fijnstoffilter, wasbaar HEPA-filter en een geurfilter. De luchtreiniger is voorzien van 3 ventilatiestanden en een "Turbo" stand. De luchtkwaliteit wordt voortdurend gemeten en weergegeven. De mate van luchtreiniging wordt automatisch aangepast aan de graad van vervuiling.

Luchtreiniger Coway AP-1009CH is uitgerust met het unieke Coway luchtreinigings-systeem bestaande uit een fijnstoffilter, wasbaar HEPA-filter en een geurfilter. De luchtreiniger is voorzien van 3 ventilatiestanden en een "Turbo" stand. De luchtkwaliteit wordt voortdurend gemeten en weergegeven. De mate van luchtreiniging wordt automatisch aangepast aan de graad van vervuiling.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Coway AP 1009CH - Luchtreiniger

De Coway AP-1009CH is een gebruiksvriendelijke en compacte luchtreiniger met een uniek design (winnaar 2009 Reddot Design Award).

Dankzij het stijlvolle en slanke design maar ook dankzij zijn geruisloze effectieve werking is de Coway AP-1009CH zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld kantoren of praktijken maar ook in woonkamers en zelfs slaapkamers.

De ingebouwde stof sensor maakt het mogelijk om constant de hoeveelheid vervuiling in één oogopslag af te lezen. De graad van vervuiling wordt aangegeven door middel van kleurindicatie die naar wens gedimd kan worden.

 

Het lage energieverbruik en de lange levensduur van de filters maken gebruikskosten gering zodat de luchtreiniger constant kan functioneren tegen lage kosten. De lucht wordt optimaal gereinigd.

 

De Coway AP-1009CH is dankzij zijn unieke HEPA-filter systeem effectief tegen huisstofmijt, pollen en geuren en ondersteunt bij allergie of hooikoorts.

 

De Coway AP-1009CH  is voorzien van het unieke Coway luchtreinigings-systeem

 

Luchtreiniging met HEPA-filters is één van de meest effectieve vormen van luchtreiniging tegen verschillende soorten vervuilingen zoals bijvoorbeeld fijnstof, pollen, allergenen maar ook onaangename geuren of giftige gassen.

 

Effectieve luchtreiniging met een filter systeem van 3 filters

Het Pre-filter, is een wasbaar voorfilter voor het verwijderen van grove stofdeeltjes, haren en schilfers van bijvoorbeeld huisdieren. Wanneer dit filter tijdig wordt gereinigd kan het de levensduur van de achterliggende filters aanzienlijk verlengen. Dit filter kan worden gereinigd met water. Het Pre-filter hoeft niet vervangen te worden.

 

Het Medium Deodorization filter, voor het neutraliseren van sigarettenrook, giftige stoffen en andere vieze ongewenste geuren. Ook dit filter vangt stofdeeltjes op voor een langere levensduur van het achterliggende filter. Het Deodorization filter kan 25 keer eenvoudig worden gereinigd met een stofzuiger. Het Medium Deodorization filter heeft een levensduur van 1 jaar.

 

Het HEPA-filter, elimineert virussen, bacteriën en andere micro-organismen tot wel 99,97%. Ook filtert het HEPA-filter alle onzichtbare (fijn)stofdeeltjes en rook. Het filter is voorzien van een speciale laag die alle micro-organismen onschadelijk maakt. Het filter kan worden gereinigd met de stofzuiger. Het HEPA-filter heeft een levensduur van 3 jaar.

 

Let op: In ruimten waar veel gerookt wordt zullen de filters eerder aan vervanging toe zijn.

 Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel 

 

  Veilig, betrouwbaar en energiezuinig

Geoptimaliseerde luchtstroom

Het innovatieve ontwerp van de ventilator en de luchtkanalen vermindert de ruimte rond de ventilator waardoor een slanker, efficiënter ontwerp en een maximale luchtstroom kan worden gecreëerd.

 

Stille werking

Dankzij de speciaal ontworpen Coway ventilator, brede lucht in- en uitlaten en automatische dimfuntie heeft de AP-1009CH een fluisterstille werking en is dus vrijwel in elke ruimte inzetbaar.

 

Economisch gebruik, Reset functie

De reset functie geeft tijdig aan dat de filters gereinigd of vervangen dienen te worden. Als de filters vervangen of gereinigd zijn moet de resetknop ingedrukt worden zodat de filtervervangings-indicator teruggezet wordt op nul.

 

Auto Shut Off

Als de voorzijde van de luchtreiniger wordt geopend stopt deze direct met functioneren. De lucht in- en uitlaten zijn ontworpen en gebaseerd op de veiligheid van de gebruiker.

Dust Sensor

De lucht in de ruimte wordt continu gemeten en getest op vervuiling en verontreiniging. Als de sensor een verandering in de luchtkwaliteit opmerkt, past de luchtreiniger zijn programma hierop aan.

BAF Seal of Approval

De BAF (British Allergy Foundation) Seal of Approval is een certificatie voor producten welke aangetoond allergenen tegen gaan, verminderen of zelfs verwijderen. Dit certificaat wordt afgegeven door de Britisch Allergy Foundation, de Britse belangenbehartiger van consumenten met een allergie.

 

Coway luchtreinigers voor krachtig en elegant lucht reinigen! 

 

Standaard meegeleverde accessoires: Coway AP 1009CH - Luchtreiniger

  • 1 x Coway AP 1009CH Filterset

Onderdelen & accessoires voor: Coway AP 1009CH - Luchtreiniger

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-