Home Nieuws Luchtreiniger Daikin MC 707 Lucht zuiveren met filters en ionisatie
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreiniger Daikin MC 707 Lucht zuiveren met filters en ionisatie

Daikin MC 707 luchtreinigen met filters en ionen

Luchtreinigen zoals het hoort!

Deze Daikin MC 707 is specifiek ontworpen voor grondige luchtreiniging.

Ofschoon er vele reinigers zijn in alle vormen, kleuren en capaciteiten kan er maar 1 de allerbeste zijn. Daikin MC-707 is de topper op het gebied van luchtreinigen.

Deze top-luchtreiniger wordt geproduceerd door de wereldwijd bekende fabrikant Daikin. De Daikin MC-707 is een uiterst geavanceerde luchtreiniger die iedere verwachting overtreft. Vieze lucht wordt door de Daikin MC-707 in een mum van tijd tot nagenoeg 100% gereinigd.

Daikin MC707 luchtreiniger in woningen, maar ook in praktijken van arts en tandarts!

Bij de ontwikkeling van de Daikin MC-707 is door Daikin rekening gehouden met de wensen van de eindgebruiker. Samenspel van grondige ionisatie, luchtverplaatsing en diverse filtertechnieken zorgt voor het verbluffende reinigingsresultaat van de Daikin MC-707.

Behalve in woningen wordt deze Daikin luchtreiniger vaak geplaatst in kantoren. Ook in de praktijken van tandartsen en huisartsen wordt deze Daikin MC-707 veelvuldig toegepast.

Luchtreiniger Daikin tegen allergie, fijnstof, bacteriën, virussen

Uiterst eenvoudig te bedienen en superstil zijn de sleutelwoorden bij de Daikin MC-707. Alleen het indrukken van de power-toets is voldoende. Als er vuildeeltjes in de lucht worden getraceerd doen de automatische sensoren de rest. Niet alleen allergenen zoals fijnstof, maar ook geuren en alle andere niet gewenste bestanddelen zoals virussen en bacteriën worden uit de lucht verwijderd.

 

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen