20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen
Home Allergie Luchtreiniger Daikin MCK75 vervangt Daikin MC707VM
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreiniger Daikin MCK75 vervangt Daikin MC707VM

AIRSAIN VOOR UW DAIKIN LUCHTREINIGER!

Uw Daikin luchtreiniger eenvoudig online kopen bij AirSain

Populaire luchtreiniger Daikin MC707VM

Wie kent hem niet? Luchtreiniger Daikin MC707VM. Een uiterst populaire luchtreiniger dankzij meervoudige systemen voor luchtreiniging. Daikin MC707VM luchtreiniger is voorzien van Flash Streamer Technologie, genereert negatieve ionen voor luchtzuivering en beschikt over een zeer uitgebreid filterpakket voor uitstekende luchtreiniging. Daikin mc707vm heeft zich bewezen als een uitstekende luchtreiniger die garant staat voor schone lucht in elke ruimte.

bij AirSain is voortaan ook de luchtreiniger Daikin MCK75 verkrijgbaar. Net als Daikin MC707VM beschikt deze luchtzuiveraar over het complete pakket voorzieningen voor luchtreiniging: ionisatie, filters en flash streamer. Daar waar Daikin MC707VM niet in staat is tot bevochtiging is Daikin MCK75 Ururu luchtreiniger uitgerust met een complete unit voor luchtbevochtiging. De prachtige eigenschappen van Daikin MC707VM zijn aangevuld met een luchtbevochtiger voor een extra aangenaam binnenklimaa

Daikin luchtreiniging staat voor hoogwaardige luchtreinigers voor zuiveren van lucht. De luchtzuiveraars zijn voorzien van de meest moderne technologie voor zuivering van binnenlucht. Luchtreinigers van Daikin werken zeer effectief en zijn erg gebruiksvriendelijk. Daarnaast hebben de luchtreinigers een fraaie, compacte vormgeving. Daikin luchtreinigers zuiveren in no-time diverse soorten verontreinigingen uit de lucht. Allergenen – bijvoorbeeld boompollen, uitwerpselen van huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren –, bacteriën, virussen en tabaksrook worden optimaal uit de lucht verwijderd. Deze ongewenste deeltjes vervuilen het binnenmilieu sterk en zorgen voor veel ongemakken met name bij mensen die hiervoor gevoeliger zijn. Vooral mensen met astma en/of allergie zijn gebaat bij schone lucht in huis en op de werkplek. Met behulp van adequate luchtzuivering verdwijnt vervuilde, muffe lucht snel. Men kan weer snel opgelucht adem halen.

Daikin luchtreiniger met bevochtiger

Behalve het uitvoeren van grondige luchtreiniging optimaliseert deze Daikin MCK75 luchtreiniger het binnenklimaat door het verhogen van de luchtvochtigheid. Met hygiëne hoog in het vaandel wordt extra vocht aan de lucht toegevoegd. In elke ruimte worden zo de ideale omstandigheden verkregen. Lucht zuiveren is één stap, maar daarnaast lucht bevochtigen maakt de perfecte luchtbehandeling compleet. Voldoende vocht in de lucht betekent milde 'zachte lucht' die bovendien beter kan worden gereinigd. Bij droge omstandigheden blijven vuildeeltjes zoals stof en pollen voortdurend opdwarrelen. Lucht met voldoende vocht is mild voor de slijmvliezen hetgeen luchtwegen met een comfortabele ademhaling als gevolg heeft. Droge lucht tijdens een vorstperiode in de winter wordt ervaren als 'scherpe lucht'. De schrale lucht veroorzaakt klachten als keelirritatie, benauwdheid, gevoel van verstopte neus en pijnlijke traanogen.

Daikin MCK75 luchtreiniger met hoge capaciteit voor bevochtiging

Naast de vuildeeltjes draagt ook een te lage luchtvochtigheid bij aan een onaangenaam binnenklimaat. Een groot aantal mensen vertoont sterke reacties op een te lage vochtigheidsgraad van de lucht. Prikkende ogen, droge hoest, irritatie aan de luchtwegen, gevoel van verstopte neus, huidklachten, gesprongen lippen, allemaal gezondheidsklachten die kunnen ontstaan door droge omgevingslucht. De luchtreiniger Daikin Ururu MCK75 is speciaal uitgerust met een functie voor luchtbevochtiging waarmee vocht aan de lucht wordt toegevoegd tijdens het proces van luchtreiniging. Daikin MCK 75 heeft een maximale capaciteit voor bevochtiging van 600 ml per uur. De luchtvochtigheid stijgt naar een optimale waarde. Deze stijging is natuurlijk wel afhankelijk van de grootte van het vertrek en de actuele omstandigheden in de ruimte. Bij extreem droge omstandigheden en intensief gebruik van verwarming kan zelfs meer bevochtiging wenselijk zijn.

De voordelen van luchtreiniger Daikin Ururu MCK75

Naast de verhoging van de vochtigheidsgraad wordt de lucht optimaal gezuiverd van de meest voorkomende verontreinigingen en stank. Bedompte en muffe lucht, eventueel vervuild met sigarettenrook, wordt door de Daikin MCK 75 intensief gereinigd. Deze Daikin Ururu luchtreiniger is naast de alom bekende Daikin MC707VM een goede aanvulling op het assortiment van Daikin luchtreiniging.

Een Daikin luchtreiniger levert uitstekende prestaties, met name door de aanwezigheid van een aantal speciale functies voor luchtzuivering. De compacte luchtreinigers zijn makkelijk verplaatsbaar en hebben bovendien een superstille werking. Deze goede eigenschappen maken een Daikin luchtzuiveraar geschikt voor gebruik in elke ruimte in huis of in een werkomgeving. Snel frisse lucht in elke ruimte dankzij de effectieve zuivering en bevochtiging van kamerlucht. Daikin luchtreinigers kunt u bij AirSain kopen voor een aantrekkelijke prijs!

Goede luchtreiniging, het belang van schone lucht

Luchtreiniging neemt in het dagelijks leven een steeds grotere rol in. Mede door automatisering werken we vaker een groot deel van de dag in een binnenruimte. Daarnaast spenderen we ook vaker de vrije tijd binnenshuis. Deze ontwikkelingen in laatste decennia stellen dan ook meer eisen aan de kwaliteit van de lucht in het binnenklimaat. Schone, frisse lucht is niet alleen belangrijk voor het welbevinden, maar zeker ook voor het functioneren en presteren van mensen. Frisse binnenlucht draagt ook bij aan een goede alertheid en voldoende concentratievermogen. Lichamelijke ongemakken zoals hoofdpijn en benauwdheid zijn we liever kwijt dan rijk. Luchtreinigers van Daikin reinigen de lucht van zwevende vuildeeltjes zoals stof, pollen, uitwerpselen van huisstofmijten en huidschilfers van huisdieren. Maar ook schimmels, bacteriën, virussen, tabaksrook en andere vluchtige bestanddelen worden zorgvuldig uit de lucht verwijderd.

Voor meer informatie of bestellen van Daikin MCK75 luchtreiniger zie: LUCHTREINIGER DAIKIN MCK75

Voor meer informatie of bestellen van Daikin MC707VM luchtreiniger zie: LUCHTREINIGER DAIKIN MC707VM

Daikin luchtreinigers, goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

Uw Daikin luchtreiniger vindt u bij AirSain!

Daikin MCK75 - Luchtbevochtiger / Luchtreiniger

De Daikin MCK75 luchtreiniger met bevochtiger verwijdert doeltreffend allergenen (bijv. pollen, huismijt, stof, fijnstof, enz.), bacteriën en virussen. De unit werkt bovendien sterk ontgeurend; het verwijdert op efficiënte manier tabaksrook en breekt andere geuren af.

De MCK75JVM behoort tot de succesvolle serie Daikin luchtreinigers met Flash Streamer Technologie. Dankzij de uiterst stille werking is deze luchtreiniger een garantie voor rustige nachten. Bij de unit zijn zeven vouwfilters bijgesloten (één voor onmiddellijk gebruik en 6 reservefilters). Luchtreiniging met bevochtiging voor een aangenaam, mild binnenklimaat!

Prijs op aanvraag
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Niet alleen een zeer uitgebreide keuze maar ook top producten”
Bert V.
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies