Luchtreiniger Delonghi AC230 AC230

DeLonghi AC230, een luchtreiniger voor optimale luchtbehandeling! Luchtkwaliteit op elk moment te volgen dankzij het exclusieve Air Quality System. Luchtreiniger DeLonghi AC230 reinigt de lucht op innovatieve wijze middels het luchtfiltratie systeem bestaande uit 5 filters én ionisatie.

DeLonghi AC230, een luchtreiniger voor optimale luchtbehandeling! Luchtkwaliteit op elk moment te volgen dankzij het exclusieve Air Quality System. Luchtreiniger DeLonghi AC230 reinigt de lucht op innovatieve wijze middels het luchtfiltratie systeem bestaande uit 5 filters én ionisatie.

Uitverkocht
Dit artikel is niet te bestellen. Bekijk alternatieven.

Alternatieven

Productbeschrijving: Luchtreiniger Delonghi AC230 AC230

Delonghi AC 230 luchtreiniger is voorzien van de nieuwste technologische innovaties voor het meten en filtreren van de lucht in huis.

Deze DeLonghi luchtreiniger heeft het exclusieve Air Quality System waarmee continu de luchtkwaliteit geanalyseerd wordt. Het systeem bestaat uit een gas- én geursensor. De indicatie-leds op het bedieningspaneel veranderen van kleur (oranje, groen of blauw) al naar gelang de gemeten luchtkwaliteit slecht, gemiddeld of goed is. Hierop wordt ook de stand van de ventilatiesnelheid automatisch aangepast in max (255 m3/uur), med (160 m3/uur) of min (110 m3/uur).

Het systeem voor luchtfiltratie van de AC230 bestaat uit 5 filters:

•Lucht wordt via het frontpaneel van de AC230 aangezogen en stroomt door een voorfilter dat onreinheden van grotere afmetingen zoals grote stofdeeltjes, haren enz. opvangt.

De gedeeltelijk gefilterde lucht wordt vervolgens door een duurzaam HEPA-filter met een groot filteroppervlak gevoerd. Dit filter is makkelijk te herkennen aan het speciaal gevouwen papier. Het HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) filtert onreinheden tot 0,3 micron. Dit zijn allerlei microscopische deeltjes waaronder tabaksrook, huisstof en pollen.

• De lucht stroomt vervolgens door een actief koolstoffilter dat een ruime verscheidenheid aan vervuilende deeltjes zoals rook, kleine stofdeeltjes en formaldehyde en nare geuren verwijdert; dit is het zwarte filter.

Daarna filtreert een Nano-silver filter het overgrote deel van ziekteverwekkers waaronder staphylococcus aureus en escherichia coli, gisten en schimmels.

Ten slotte elimineert een titaandioxide fotokatalytisch filter met UVC-lamp een grote verscheidenheid aan bacteriën en giftige gassen.

De gezuiverde lucht wordt in de ruimte gevoerd via het bovenste rooster van deze DeLonghi AC230 luchtreiniger. De naar boven gerichte luchtstroom verbetert de luchtcirculatie in het vertrek, echter zonder hinderlijke tocht te veroorzaken.

Indien ingeschakeld, verspreidt een onafhankelijk geregelde ionisator een wolk van weldadige negatieve ionen samen met de uitstromende gefilterde lucht:

• De stofdeeltjes in de lucht die in contact komen met deze negatieve ionen krijgen een negatieve lading. De negatief geladen stofdeeltjes kunnen zich daardoor met positief geladen deeltjes verenigen om zo een grotere afmeting te krijgen. Deze samengestelde stofdelen zullen vervolgens door de luchtreiniger gefilterd worden. Vindt dit samenklonteren niet plaats, dan worden de negatieve deeltjes door positief geladen oppervlakken, zoals de vloer of de muur aangetrokken.

• De negatieve ionen bevorderen een betere ionenbalans in het vertrek. Gewoonlijk is in een vertrek een grotere hoeveelheid positieve dan negatieve ladingen aanwezig. De werking van de ionisator bevordert dus de afname van statische energie veroorzaakt door de aanwezigheid van tapijten, vaste vloerbedekking, televisies en computerschermen.

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-