Home Luchtreinigers Alle luchtreinigers LightAir CellFlow Pro900 - Luchtreiniger

LightAir CellFlow Pro900 - Luchtreiniger

Professionele luchtreiniger LightAir CellFlow Pro900 voor grote ruimtes verwijdert schadelijke deeltjes tot 0,1µm (0,1 micrometer), en dat is uniek voor een luchtreiniger met filter. De CellFlow Pro reinigt stil en energiezuinig!

Vloer- en plafond luchtreiniger CellFlow Pro900 is een ideale luchtzuiveraar voor grote kantoren, wachtruimten, schoollokalen en voor andere locaties waar grotere aantallen mensen komen. Luchtreiniger CellFlow Pro900 is geschikt voor ruimtes tot 190 m², u kunt hem op de vloer zetten of aan het plafond bevestigen.

Professionele luchtreiniger LightAir CellFlow Pro900 voor grote ruimtes verwijdert schadelijke deeltjes tot 0,1µm (0,1 micrometer), en dat is uniek voor een luchtreiniger met filter. De CellFlow Pro reinigt stil en energiezuinig!

Vloer- en plafond luchtreiniger CellFlow Pro900 is een ideale luchtzuiveraar voor grote kantoren, wachtruimten, schoollokalen en voor andere locaties waar grotere aantallen mensen komen. Luchtreiniger CellFlow Pro900 is geschikt voor ruimtes tot 190 m², u kunt hem op de vloer zetten of aan het plafond bevestigen.

Outletprijs: 1.000,-
 • Levering uit voorraad
 • Voor 17:00 besteld, volgende werkdag geleverd
 • Geen verzendkosten
 • Inclusief BTW
 • Inclusief AirSain Support
  Ook na uw aankoop kunt u terugvallen op de experts van AirSain:
  - Extra aandachtspunten rondom veilig en betrouwbaar gebruik.
  - Persoonlijke uitleg over optimaal gebruik, via de telefoon of bij ons Adviescentrum.
  - Ondersteuning van onze eigen Technische dienst.
 • Gratis Hygrometer
  Bij dit product ontvangt u een TFA hygrometer t.w.v. € 23,90 gratis.
Persoonlijk advies? Mail of bel ons op 0497-512164
 • 190 m2 reinigen
 • Luchtreinigingstechniek: Filters, Ionisatie
 • Hepa filter
 • 3 jaar garantie

Productbeschrijving: LightAir CellFlow Pro900 - Luchtreiniger

Professionele luchtreiniger LightAir CellFlow Pro900 biedt een unieke combinatie van een tweetal gepatenteerde technieken: High Density ionisatie luchtreiniging met Eco Precision filter luchtreiniging. De CellFlow Pro900 luchtreiniger is daarmee in staat om ultra fijnstof deeltjes te verwijderen tot 0,1µm (0,1 micrometer). Deze technologie is drie maal efficiënter dan de beste HEPA luchtreinigers op de markt.

Door de extreem lage luchtweerstand van het Eco Precision filter is de CellFlow techniek bovendien aanzienlijk stiller en energiezuiniger dan de meeste andere filter luchtreinigers met een vergelijkbare capaciteit. Het Eco Precision filter van de luchtreiniger is duurzaam. Het wordt geproduceerd van recyclebaar materiaal en heeft een lange levensduur van 12 tot 18 maanden. De CellFlow luchtreiniger zet u eenvoudig op de grond of bevestigt u aan het plafond. Met de handige afstandsbediening is luchtreiniger LightAir CellFlow Pro900 eenvoudig te bedienen.

Toepassing en Capaciteit

Luchtreiniger LightAir CellFlow Pro900 is geschikt voor professionele luchtreiniging in ruimtes tot 190 m² ofwel 475 m³ en is daardoor ideaal voor gebruik in kantoren, schoollokalen, wachtruimten, grote verblijfsruimten etc.

Als luchtreiniger CellFlow Pro900 op de hoogste stand gebruikt wordt, heeft deze een CADR van 950 m³/uur. Dit betekent dat de luchtreiniger elk uur 950 kubieke meter schone lucht produceert. Het advies is om er rekening mee te houden dat lucht elk uur 2 x compleet ververst wordt, waarmee de maximaal te reinigen inhoud op 475 m³ per luchtreiniger komt.

Hoe werkt de CellFlow Pro900 luchtreiniger

Luchtreiniger CellFlow Pro900 haalt net als elke andere filter luchtreiniger lucht door het filter met behulp van een ventilator. Afhankelijk van de gekozen stand wordt er tot wel 950 m³ schone lucht per uur geleverd. Voordat de lucht door de luchtreiniger wordt geleid, wordt de lucht in een virtuele dome voor de luchtreiniger geladen middels een high density ionisator. De lucht wordt vervolgens door een voorfilter geleid waarmee de grotere vuildelen worden verwijderd. Vervolgens wordt de lucht met daarin geladen vuildeeltjes door het gepatenteerde duurzame Eco Precision filter geleid waar verontreinigingen tot PM0.1 worden verwijderd. Achter de luchtreiniger wordt schone lucht onder een hoek naar de zijkanten weggeblazen.

Door de extreem lage luchtweerstand van het Eco Precision filter werkt de luchtreiniger stiller, en verbruikt de LightAir CellFlow Pro900 aanzienlijk minder energie dan andere, traditionele filter luchtreinigers. Het filter gaat 12 tot 18 maanden mee en adviseren wij eens per kwartaal te reinigen (stofzuigen).

Wat haalt luchtreiniger CellFlow Pro900 uit de lucht?

De LightAir CellFlow PRO900 luchtreiniger verwijdert extreem efficiënt pollen, bacteriën, geclusterde virussen, rook, VOC's (vluchtige organische componenten) en formaldehyde, schimmels, allergenen zoals afkomstig van bijvoorbeeld huisdieren en huisstofmijt, industriële verontreinigingen en meer uit de lucht. In het algemeen verwijdert de luchtreiniger alles wat in de lucht zweeft tot een deeltjesgrootte van PM 0.1 (een factor 25 tot 100 maal kleiner dan de fijnstof normen waar nu vooral mee gerekend wordt, zijnde PM 2.5 tot PM 10).

Standaard meegeleverde accessoires: LightAir CellFlow Pro900 - Luchtreiniger

 • 1 x LightAir Cellflow Precision Filter

Specificaties: LightAir CellFlow Pro900 - Luchtreiniger

Werking
Functies Luchtreiniger
Het aantal m2 is gebaseerd op een plafondhoogte van 2,5 meter.
Luchtreiniger geschikt voor 190 m2 reinigen
Luchtbehandeling 475 m3 per uur
Luchtreinigingstechniek ● Filters
● Ionisatie
Type filter ● Hepa
● Specifiek filter
Eigenschappen
Minimaal geluidsniveau 23 dB
Geluidsniveau 49 dB
Plaatsing ● Plafondmodel
● Vloermodel
Behuizing materiaal Kunststof
Keurmerk ● CE
● EMC
● ETL (Intertek)
● GS
● S
Gebruik
Standen reiniging 3
Afstandsbediening
Energie
Energieverbruik (minimaal) 15 Watt
Energieverbruik (maximaal) 70 Watt
Stroomvoorziening Netstroom
Fysieke eigenschappen
Breedte 60.5 cm
Diepte 21.2 cm
Hoogte 60.6 cm
Gewicht 13.5 kg
Algemeen
Garantie (jaren) 3

Gratis Hygrometer!

Gratis TFA Thermo Hygro Climate

Ontvangt gratis de TFA Hygrometer Climate t.w.v € 23,90 bij bestellingen vanaf € 249,-