Home Luchtkwaliteit Allergie Luchtreiniger Lightair Ionflow 50 Ionisator luchtreiniger
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreiniger Lightair Ionflow 50 Ionisator luchtreiniger

AIRSAIN VOOR UW LIGHTAIR IONISATOR LUCHTREINIGER!

Luchtreiniger en ionisator

LightAir Ionflow luchtreinigers, krachtige design luchtreinigers

Effectieve luchtreiniging met stijl! Lightair ionflow luchtreinigers zijn niet te vergelijken met traditionele luchtreinigers. Een stijlvol ontwerp maakt van deze design-luchtreiniger een sieraad in huis. Krachtige luchtreiniging van onder andere stuifmeel, stof, pollen, fijnstof, roet, bacteriën en virussen in combinatie met een prachtig ontwerp. Een Ionflow luchtreiniger is een luchtreiniger zonder filters of ventilator. De verontreinigingen in de lucht worden onschadelijk gemaakt door de krachtige stroom negatieve ionen.

LightAir Ionflow luchtreinigers, de modellen

Lightair heeft vier verschillende modellen Ionflow luchtreinigers op de markt gebracht: Ionflow Style (vloer), Ionflow Evolution, Ionflow Solution en het meest onderscheidende model LightAir Inflow 50f Signature.

LightAir Ionflow 50f Style luchtreiniger (vloer)

De Luchtreiniger Ionflow 50f Style is het grootste model uit de serie. Het apparaat is geschikt voor plaatsing op de vloer. Met een hoogte van 66 cm is de ionisator geschikt voor plaatsing op de vloer in bijvoorbeeld een woonkamer, slaapkamer of kantoor. Elke luchtreiniger uit de Ionflow 50 serie beschikt over dezelfde enorme ionisatie capaciteit, zo ook deze Ionflow 50f Style. Ionisatie is de verspreiding van negatieve ionen voor luchtzuivering. Lightair Ionflow luchtreinigers produceren maar liefst 30 miljard ionen per seconde. Binnen een straal van 1 meter bij de luchtreiniger bedraagt het aantal negatieve ionen 250.000 per cm3. Met recht kunnen we stellen dat dit een enorme capaciteit voor ionisatie is. Deze capaciteit maakt deze krachtige ionisator geschikt voor grondige luchtreiniging in ruimten tot omstreeks 125 m3.

LightAir Ionflow Evolution luchtreiniger

Luchtreiniger LightAir Ionflow Evolution is de kleinere uitvoering van de hierboven beschreven Ionflow Style. Zoals gezegd, dezelfde capaciteit voor luchtreiniging, maar dan uitgevoerd in een kleiner model. Ionflow Evolution is geschikt voor plaatsing op tafels, bureau's en lage kasten. Dit model 'Evolution' is zeer geschikt indien u geen luchtreiniger op de vloer wenst maar bijvoorbeeld wél op een side-table. Dankzij de sfeervolle LED-verlichting hebben alle Ionflow luchtreinigers een magische uitstraling. Met Ionflow Evolution beschikt u over een krachtige, stijlvolle luchtreiniger / ionisator. Geen kolossaal elektrisch apparaat op de vloer, maar een esthetisch vormgegeven luchtreiniger met geruisloze werking op elke willekeurige plaats in huis.

LightAir Ionflow Solution luchtreiniger

Als u van mening bent dat een luchtreiniger bijna altijd in de weg staat, let dan speciaal op de Luchtreiniger LightAir Ionflow Solution! Het model 'Solution' hangt u eenvoudig aan het plafond. Ideaal voor vertrekken met weinig ruimte op de vloer en voor vertrekken waar zich veel mensen ophouden. Deze luchtreiniger staat niet in de weg en wordt niet per ongeluk omgelopen. Een bijkomend voordeel van plafond-montage is dat de luchtreiniger in de directe nabijheid van de bron voor luchtverontreiniging kan worden opgehangen. Bijvoorbeeld in een tandartspraktijk, bij een orthodontist of bij een pedicure kan deze Ionflow Solution in de omgeving van de behandelstoel worden opgehangen. Dit brengt krachtige luchtreiniging teweeg, zonder risico op beschadiging van de luchtreiniger of nadelige beïnvloeding van de luchtzuiverende werking van de reiniger.

LightAir Ionflow Signature luchtreiniger

Dit is een stijlvolle blikvanger in elk interieur. De Signature luchtreiniger wordt op de vloer geplaatst en verzorgt krachtige luchtreiniging. De sfeerverlichting van deze Signature ionisator is erg onderscheidend. Een fraaie luchtreiniger die meer te bieden heeft dan gezonde lucht!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen