Home Luchtkwaliteit Luchtvervuiling Luchtreinigers en ionisatoren voor luchtzuivering
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreinigers en ionisatoren voor luchtzuivering

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER, IONISATOR EN HEPA FILTERS!

Hepa luchtreiniging en ionisatie voor een schoon binnenklimaat

Luchtreiniger of ionisator? Een ruim assortiment luchtreiniging

Bij AirSain vindt u een groot aanbod van apparatuur voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw woning én op het werk. Daarnaast vindt u informatie over alle aspecten die invloed hebben op de luchtkwaliteit. Kortom, AirSain voorziet u van geschikte apparatuur én bijbehorende informatie voor het verkrijgen van gezonde, schone lucht. Op overzichtelijke wijze zijn de verschillende apparaten ingedeeld naar functionaliteit, zo ook onze luchtreinigers en ionisatoren.

Luchtreinigers van Sharp, Daikin, Lightair Ionflow, en andere A-merken

Ook op het gebied van luchtreiniging heeft AirSain veel te bieden. Een zeer riant assortiment luchtreinigers vergezeld van advies op maat, daar staan wij voor! Snel schone lucht in huis, kantoor, bedrijf en instelling dankzij één of meerdere luchtreinigers van Sharp, Daikin, Coway, Winix, Stylies, Delonghi, Meaco, Blueair, Gree, Boneco, Sanyo, Stadler Form, Airbutler en LightAir. Er wordt onderscheid gemaakt tussen luchtreinigers die de lucht zuiveren met behulp van ionisatie en luchtreinigers die de lucht reinigen door middel van ionisatie én luchtfilters zoals een hepa filter en koolstoffilter. U heeft ruime keuze uit HEPA luchtreiniging of ionisatie luchtreiniging.

Ionisator voor zuivering van lucht door ionisatie

Ionisatoren van Airbutler of Lightair zuiveren de lucht door het verspreiden van negatieve ionen. Deze ionen hechten zich aan de vuildeeltjes waardoor de gebonden deeltjes door de ionisator worden aangetrokken en vastgehouden. De vuildeeltjes zijn definitief uit de lucht verwijderd. Een luchtreiniger die voorzien is van luchtfilters vangt de verontreinigingen op met behulp van een aantal filters zoals een voorfilter, een hepa-filter en een geurfilter. Veel moderne luchtreinigers combineren ionisatie en luchtreiniging met filters voor het verkrijgen van schone lucht. De intensiteit van luchtzuivering wordt bovendien automatisch aangestuurd door diverse sensoren in de luchtreiniger.

Welke luchtreiniger of ionisator kan ik het best kopen?

Of u nu kiest voor Daikin luchtreiniging, Sharp luchtreiniging of luchtreiniging van een andere producent, AirSain geeft advies op maat. Elke luchtreiniger maakt gebruik van een specifieke technologie voor luchtzuivering. Hierdoor kan een bepaalde luchtreiniger beter geschikt zijn voor die ene omgeving, terwijl in een andere ruimte juist een andere luchtreiniger betere resultaten geeft. De aard van de luchtverontreinigingen is hierin een belangrijke factor. Wat is de grootste bron van vervuiling? Sigarettenrook, allergenen van huisstofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren, fijn stof? U kiest het best die luchtreiniger die een beproefde krachtige werking heeft tegen de meest voorkomende soort luchtvervuiling. Ook bezitten veel luchtreinigers een aantal zuiveringsprogramma's voor specifieke vervuilingen. Deze programma's verbeteren de zuiverende werking en dragen bij aan het gebruiksgemak van de luchtreiniger.

Luchtreiniging van stof, rook, pollen, schimmels, bacteriën, virussen

Een goede luchtreiniger verwijdert verontreinigingen zoals allergenen van huisdieren, huisstofmijten, huidschilfers, boompollen, schimmels, bacteriën, virussen, stof, fijn stof, ultra fijn stof en tabaksrook uit de lucht. Zelfs stank en een muffe lucht kan snel tot het verleden behoren dankzij de inzet van een kwalitatieve luchtreiniger.

Luchtreinigers en filters voor luchtreinigers eenvoudig online kopen

Vanzelfsprekend kunt u bij AirSain naast luchtreinigers en ionisatoren ook alle toebehoren voor luchtreinigers eenvoudig online bestellen. Luchtfilters, HEPA filters, koolstoffilters heeft u snel in huis. AirSain is dé specialist voor gezonde lucht. Bezoek onze AirSain website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden voor het verkrijgen van schone lucht en een gezond binnenklimaa

AirSain voor uw luchtreiniger en ionisator!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen