Home Allergie Luchtreinigers Filters Ionisatie bij Hooikoorts Allergie
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies

Luchtreinigers Filters Ionisatie bij Hooikoorts Allergie

AIRSAIN VOOR UW LUCHTREINIGER EN IONISATOR!

Hooikoorts en allergie te lijf met een luchtreiniger

Allergie voor stuifmeel en pollen: hooikoorts!

Hooikoortsklachten. Niezen, loopneus, verstopte neus, pijnlijke keel, gevoel van verkoudheid, hoofdpijn, vermoeidheid, traanogen. Wie herkent het niet? Hooikoorts is zeer vervelend, vooral als u er elk jaar een lange tijd last van heeft. Uw allergieklachten de baas blijven? Luchtreinigers verwijderen stuifmeel en pollen uit de lucht. U kunt opgelucht ademhalen!

Luchtreinigers verwijderen stuifmeelpollen

Pollen worden over grote afstanden door de wind gedragen. Vooral tijdens droge weersomstandigheden en harde wind in het voorjaar worden hoge concentraties stuifmeelpollen in de lucht waargenomen. Zelfs als geen bomen of andere gewassen met pollen in de buurt staan, kunt u toch veel hinder ondervinden omdat de pollen door de lucht worden aangevoerd uit andere streken. Luchtfilters filteren 24 uren per dag de lucht voor u. Luchtreinigers zijn steeds vaker uitgerust met een detectiesysteem voor luchtverontreinigingen. Indien de luchtreiniger een hoge concentratie pollen in de lucht waarneemt, schakelt de reiniger de intensiteit voor luchtreiniging op. Per seconde wordt dan een grotere hoeveelheid vervuilde lucht door de luchtfilters gevoerd. Na een korte periode zal dus een aanzienlijke hoeveelheid pollen uit de lucht verwijderd zijn.

Allergie en luchtreiniging

Luchtreinigers zorgen ervoor dat u veel minder klachten als gevolg van hooikoorts ervaart in het voorjaar. Het zal een aangename verrassing zijn dat u ook eens van het mooie weer kunt genieten. Natuurlijk staat u buitenshuis bloot aan pollen die in de lucht aanwezig zijn. Echter in huis neemt de hoeveelheid pollen in de lucht sterk af door het gebruik van de luchtreiniger. Hierdoor herstelt u als u thuis bent, en slaapt u beter. Het is een fijne wetenschap dat thuis uw luchtwegen tot rust komen. Luchtfilters dienen wel tijdig te worden vervangen zodat een effectieve luchtreiniging in stand wordt gehouden.

Luchtreiniging stuifmeel en pollen door ionisatie

Naast luchtreinigers met luchtfilters kunt u ook gebruik maken van een ionisator. Een ionisator heeft een luchtzuiverende werking, enkel het werkingsprincipe verschilt van een luchtreiniger met filters. Een ionisator brengt negatieve ionen in de ruimte die zich binden met de pollen. Het stuifmeel wordt hierdoor gebonden en zweven niet langer door de lucht. De gebonden pollen worden opgevangen door een collector in of op de ionisator. Pollen in huis komen niet langer terecht in uw luchtwegen.

Luchtreinigers bestrijden allergieklachten

Een luchtreiniger haalt pollen uit de lucht zodat deze uw neus niet kunnen bereiken. Voor elke ruimte in huis, of ieder ander willekeurig gebouw, zijn geschikte luchtreinigers verkrijgbaar. U kunt een keuze maken uit diverse typen luchtreinigers mét of zonder luchtfilters. De capaciteit van de luchtreiniger dient te zijn afgestemd op de grootte van de ruimte(n) waar u de luchtreiniger opstelt. Laat u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden van luchtreiniging in huis.

Bij AirSain kunt u luchtreinigers en ionisatoren eenvoudig online bestellen. Een luchtreiniger van Daikin, Sharp, Winix, Blueair, Coway, Sanyo, Stadler Form, Airbutler, Lightair en Venta wordt direct uit voorraad geleverd.

Een luchtreiniger kunt u eenvoudig online bestellen bij AirSain. Vanzelfsprekend helpen medewerkers van AirSain u desgewenst bij het kopen van uw luchtreiniger.

Uw luchtreiniger en ionisator vindt u bij AirSain!

Zie ook

20 jaar expertise Grootste assortiment van de Benelux Scherpe prijzen

AirSain voor gezonde lucht

AirSain biedt oplossingen voor een breed scala aan problemen op het gebied van binnenluchtkwaliteit.
“Snel bestellen en zeer snel geleverd!”
Irma
“Telefonisch zeer goed advies gekregen. Dank!”
Peter
Contact
Deskundig advies nodig van onze experts? Bel of mail gerust!
0497-512164 info@airsain.nl
Meer dan 20 jaar expertise Oprecht advies